fbpx

Jørn Lande ute med ny single

Radio Rjukan21. april 20222min
jorn

Rjukans største vokalist Jørn Lande slapp idag ny single, den første fra hans kommende Jorn-album, og han er tilbake i kjent landskap med «Over the Horizon Radar».

– Release på den første singelen «Over The Horizon Radar» i dag, sier Jørn og takker for alle gode tilbakemeldinger så langt.

– Vi har satt sammen en ærlig og enkel video, for å presentere sangen, og bandet bak dette flotte albumet, sier Jørn på sine sosiale medier.

– Vi er alle veldig stolte og spente! Jeg er heldig som har om bord den unge, energiske og ekstremt talentfulle gitaristen Adrian SB, sammen med min mangeårige venn og bandkamerat Tore Moren. På trommer maestroen, monsteret, en av de beste trommeslagerne i verden, min gode venn Francesco Jovino Off.
På keyboard, og også ansvarlig for å mikse albumet, den multitaskende og talentfulle lombardiske Lovegod Alessandro Del Vecchio. Den vanvittig flotte bassisten Nik Mazzucconi, som gikk inn på kort varsel for å få dette albumet til å skje. Disse gutta er mine helter, og på grunn av dem har dette albumet fått magien det trengte, sier Jørn, superfornlyd med et nye albumet og første single!

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia