fbpx

Inviterer alt av veteraner og sportsbiler mot gratis bevertning lørdag

Radio Rjukan24. august 20175min
bilensadg1ill9_ac36

Det finnes over 200 veteranbiler i Tinn kommune! Og flest mulig av dem, uansett stand ønskes fram lørdag 26. august på Bilens dag som også i år har Veteranbiltreff i Storgata. Også spesielle biler er velkomne, så hold av ""dagen. Mens bilen din er utstilt i Storgata er du velkommen til å teste ut nybiler som alle regionens forhandlere i øvre bydel.

Det er litt av en tradisjon, etterhvert, Bilens dag på Rjukan, siste lørdag i august. I år er Bilens Dag for 19. gang.
Og svært mange av årene har det blitt kombinert med Veteranbiltreff på Torget og i Storgata. Storgata har vært stedet de siste årene, også i år.
Det er RA og Radio Rjukan som står bak, men i år er også Rjukan & Tinn Motorhistoriske klubb vesentlige, og en drivkraft i selve veteranbiltreffet.

Du som har veteranbil holder vel av den siste lørdagen i august? I år er dert altså nå på lørdag 26. august?
Ikke bare fordi det er morro å treffe andre som holder på med spesielle kjøretøy, men også fordi det tilbys gratis bevertning for de som tar turen og stiller ut bilen. Det går for alle som er med i bilen!

Vanligvis er Bilens Dag velsignet med godt vær; og slik håper arrangøren RA og Radio Rjukan det blir også i år.
Værmeldinga lover foreløpig bra og nedbørsfritt vær.

""Veteranbiltreffet starter klokka 10, og man håper at flest mulig er på plass til klokka 11, og blir der til minst klokka 14-15. Treffet vsrer imidlertid til klokka 16. Mens bilen står i Storgata, kan du ta handle- eller kaférunden i byen, eller altså teste ut nybiler ved Det Glade Hjørne..

– Det finnes over 200 veteraner og sportsbiler i Tinn,. og vi håper å se flest mulig av dem på treffet. Det gjør ikke noe om bilen ikke er lytefri. vi er også interessert i å se bruksveteraner og biler som trenger en god restaurering. Gammelbil er morsomt uansett, opplyser interrimstyret i Rjukan og Tinn Motorghistoriske klubb som er under stiftelse, og som er delarrangør sammen med RA og Radio Rjukan i år.

Veteranbiltreff blir altså nok en gang i Storgata, mens nybilene for tredje året blir langs elva ved Det Glade Hjørne. Slik blir det nok å se på av rullende firehjulinger i Rjukan sentrum på lørdag. 

""Arrangørene håper alle som har en klassisk veteranbil, lastebil, motorsykkel eller en sportsbil eller et annet spesielt kjøretøy som andre vil ha glede av å se på om å ta turen på Veteranbiltreffet i Storgata!

– Alle som tar med bilen og stiller den ut i tida 10 til 16 får gratis bevertning på arrangørens regning!
Ta med din veteran til Veteranbiltreffet i Storgata den siste lørdagen i august!
– Nå gjenstår bare en ålreit værmelding, og langtidsvsarselet lover det beste, sier medarrangør Ole Jon Tveito.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia