fbpx

Hør Fassbender og Ferguson snakke om filmingen på Rjukan

Radio Rjukan8. oktober 20173min
snowman-intervju_705d

I et 60-talls land vil The Snowman har premiere kommende uke, mens like mange land følger uka etter. det er nå klart at filmen har så høy kvalitet at den faktisk vil få kinopremiere over hele verden; fra de minste til de største nasjoner, som du kan se her på imdb, selv om oversikten er langt fra komplett.

Snømannen-filmen får verdenspremiere med hovedvekt i Europa, Midt-Østen og Afrka i så ulike land som Algerie, Forente Arabiske Emirater, Svets, Hellas, Irak, Qatar, Storbritannia, Polen, Botswana, Sør-Afrika, Romania, foruten de nordiske landene. Deretter følger lant annet USA  20. oktober og en rekke asiatiske markeder følger i november og desember.

Filmens to største filmstjerner Rebecca Ferguson og Michael Fassbender var for noen dager siden i filmstudio i London, der en rekke medier meldet sin ankomst.

Her ser du Hollywood XYZs intervju, dessvere med litt svak lyd på selve intervjueren, men desto mer morsomme kommentarer fra skuespillerne:

Social News har lagt ut denne videoen:

Future Flix har lagt ut denne for noen timer siden:

Og tilsvarende intervju med Rebecca Ferguson:

Et 15 minutters radiointervju er gjort av BBC's Simon Mayo:

Og så får vi linke til den første traileren til filmen:

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia