fbpx

Hollywood på tinnsjøisen-glatta

Radio Rjukan10. mars 20164min
snomannen-maarvik-foto-hd-fleger-2_ed45

""Mens filmlandsbyen som holdt til på Billagstomta nå har slått base like ved den gamle tippen på Mårvikmogen i Atrå, stortrives filmteamet på isen på Tinnsjøen, der en rekke av filmens sentrale scener skal spilles inn, og der en bil skal gå igjennom isen.

De etterhvert så berømte røde Volvoene ha rfått kjøre seg på glattisen, og mens idag har filmteamet helt klart hatt utfordringer med sitt mobile kamera, som er montert foran på en svart Mercedes-Benz SUV. Mer filming vil skje i skumringen i ettermiddag, da regissør Tomas Alfredson er kjent som en fan av "den blå timen" når sola går ned. Det har han vist i flere av sine tidligere filmer, og den er også en force ved å filme i Norge og Sverige, da den er et ganske langt tidsrom her, sammenlignet med lenger sør.

""Radio Rjukan kan presentere litt av det som har skjedd på isen siste døgn, men selv om det har vært spenning på om Harry Hole i Michael Fassbenders sikkelse selv skulle bevege seg ut på isen, så har vi ikke klart å få klokket inn dette.
Og vi har i hvert fall ikke klart å observere noen Rebecca Ferguson eller Chloë Sevigny.

Filminnspillingens dager i Tinn er nå inne i sin siste uke, og alt skal ha godt etter planen. De siste par dagene har været vært strålende flott. Kanskje tilogmed litt for flott til Alfredsons smak? 
Men det skal i alle fall ikke være noe som medfører dårlig Tinn-reklame.

""Fotograf Jack English, som vi tidligere har omtalt, har fortsatt å legge ut bilder fra Tinn på Instagram, og uttrykker at han elsker isen som henger ned langs veien. han har også lagt ut bilder fra Tinnsjøisen, og et protrett av Val Kilmer.
Se Instagrambildene hans her.

Se bildegalleriet nedenfor for flere bilder.

Disse tre fotos:
Foto: Hans-Dieter Fleger/www.fleger.com 
Fotos i galleriet:
Stein Øyvind Bystrøm og
Hans-Dieter Fleger

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia