fbpx

Helgas filmer på Rjukan kino

Radio Rjukan24. mai 20194min
brightburn_3b69

Brightburn handler om et ektepar som får et lite barn dukkende opp på trappa. De tar foreldreansvaret og tar ham til seg som sitt eget. Men hvor kommer han fra? Og har han kommet hit med gode hensikter?
Begynner fredag kveld.

Trailer Brightburn

Den danske animasjonsfilmen Rutete Ninja, laget av folka bak Terkel i Knipe, er en annerledes animasjonsfilm som absolutt ikke passer for de yngste. Filmen inneholder generøse mengder drap, action, hevn, forelskelse, fyll, fest, ydmykelse, mobbing, knark, banning og fremfor alt masse drøy humor. Herman Flesvig har hele 113 forskjellige stemmer i filmen som handler om Asgeir som går i 7. klasse, men er forelsket i uoppnåelige Jessica i 8. Hans forhold til stefaren Jørn og stebror Odin er mildt sagt anstrengt. Skolebølla Glenn fra spesialklassen plager ham. Men en dag kommer Onkel Stuart med en helt spesiell bursdagsgave til Asgeir. En sverdsvingende, rappkjeftet og frekk rutete Ninja-dukke som blir levende og terroriserer omgivelsene når de minst venter det.

Trailer Rutete Ninja

 

Aladdin er en spennende og fargerik live-action versjon av Disneys animerte klassiker, en historie om den sjarmerende gategutten Aladdin, den modige og selvstendige prinsesse Jasmine, og flaskeånden Genie som kan være nøkkelen til deres framtid. Filmen vises både på originalspråket og i dubbet versjon. Sjekke dette før du bestemmer deg! Regien er ved Guy Ritchie, som bringer med seg sin velkjente teft for ekte og fartsfylt action, på veien mot den magiske porten til byen Agrabah. I rollene møter vi Will Smith som Genie, Mena Massoud som Aladdin, Naomi Scott som Jasmine og Marwan Kenzari som Jafar.

Trailer Aladdin

Søndag er det igjen klart for Mary Queen of Scots, som dreier seg om en av tidenes mest intense maktkamper mellom to sterke kvinneskikkelser på de britiske øyer. Et påkostet kostymedrama om Mary Stuart og Dronning Elizabeth I, med to av Hollywoods beste skuespillere, Saoirse Ronan og Margot Robbie i hovedrollene. Mary Stuart ble dronning av Frankrike i en alder av 16 år, men da hun ble enke kort tid senere vendte hun hjem igjen til Skottland, hvor hun hadde tilbrakt barndommen. Som eneste gjenlevende barn av James V, gjorde hun krav på den skotske tronen. Men hun siktet høyere enn det, og ble snart en trussel for sin slektning, Dronning Elizabeth I av England. Den historiske maktkampen, preget av konspirasjoner, begjær og tragedie, skildres i denne Oscar-nominerte filmen.

Trailer mary Queen of Scots

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia