fbpx

Gjør klar for Mammut

Radio Rjukan27. februar 20192min
libris-rjukan_aa74

I år er det fra 6. til 15. mars Mammut-salget foregår over hele landet, men før det er det mye som skal forberedes. Hos Libris Rjukan er forberedelsene i full gang, og Hanne Merethe Persson prøver å få oversikten over alt, og få merket bøker med priser og salgsnumre for at man skal finne fram. Hver bok som er på salg har sitt eget katalognummer. I tillegg legger butikkene ut spesialtilbud fra egne hyller i tillegg.

– Det er veldig moro med Mammut, selv om det nå er diverse salg hele året. Men Mammut er litt spesielt, mener Persson.
– Før stod folk i lang kø utenfor butikken for å sikre seg godbitene som var distribuert rundt i begrenset antall til butikkene, men slik er det ikke lenger. Nå kan folk bestille i forkant, og vi legger av, i tillegg kan vi etterbestille når noen er spesielt interessert i noe, sier Persson, og ber folk ta turen innom og plukke opp en katalog med bestillingsliste påtrykket. Men det er lurt å komme tidlig på salget likevel, for vi legger også ut endel godbiter fra egne hyller, og de står ikke i noen katalog forteller Persson, som mener det er noe spesielt å se bøkene i butikken. 
– Man får ikke det samme inntrykket i katalogen, naturligvis, sier Persson.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia