fbpx

Full kinosal fikk oppleve Alvedans i flott Julemoro-forestilling

Radio Rjukan16. desember 20164min
alvedans-white-christmas-2_c7f6

""– Det var moro. Det var det stappfullt i kinoen, og vi måtte få inn ekstrastoler da vi hadde vår juleforestilling "julemoro". forteller Mette Alvefoss, som er primus bak prosjektet som har tatt av i kultur-Tinn.

– Publikum fikk se en blanding av ulike dansestiler og musikk.
En god del julemusikk også. Mange vokste med oppgaven og blomstret når de kom på scenen, men noen ble mer sjenerte og litt overveldet. Men de fleste var på scenen flere ganger og ble mer og mer scenevant. Morsomt å se, sier Alvefoss. 

– Det var en elevforestilling på barnas premisser, selv om vi fikk til litt mer avanserte ting også, sie rAlvefoss, som har litt hjelp. Det er tross alt mange som er med.
– Mine døtre har hjulpet meg på flere partier og danset flere av dansene. Min eltste, Coppélia fikk lære sin tåspiss-solo på mandag og klarte det kjempefint! Det var ekstra morro også for mor, sier Alvefoss.

– Og minstemann Linnéa ""danset med de små mus. En dans hun har gjort selv som 3-åring. Så de har vært til god hjelp med å få dette arrangementet til. Selv fikk de hjelp av medelever til å skifte bak scenen.
Noe av musikken vi brukte som ga litt julestemning var I museland, Snømannen kalle, Gikk meg over sjø og land, Jingle bells og White chrismas, forteller Alvefoss. Godt kjente julesanger, de fleste, sier initiativtakeren til Tinns nye danseskole.

Og konferansierer fra bandt sammen programmet, og laget en flott forestilling.
– Jeg måtte passe det meste selv, da jeg ikke hadde noen tekniker, men det gikk tålelig greit.
Jeg fikk heldigvis god hjelp av foreldre til å ordne billetter, ordne kiosk og opprydding, sier en godt fornøyd Alvefoss.

Det er ikke lite danseskolen har fått til siden starten for en kort tid siden. 
– Det ble absolutt en suksess, som vi må gjenta. Men vi må ha mer enn en forestilling neste gang, hvis det kommer så mange. Det var jo veldig moro da, at det ble proppfull sal!

Linker:
Alvedans sin facebookside

""

Fotos: Mette Alvefoss

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia