fbpx

Filminnspilling overtok sentrum

Radio Rjukan11. september 20164min
samtalen2016-17_4463

""Statister føyk på kryss og tvers i krysset mellom Stogata og Delegaten, der det også var hentet inn en drosje og noen av Tinns veteranbiler for å delta i scenen der filmens desillusjonerte hovedperson ankommer gata og går inn på den for anledningen opprigga baren i Storgata 33.

Et stort crew vimset rundt slik de gjørpå filmsett, før statister og skespillere ble laina opp for filminga før det lød "action" og det hele var igang i 11-tida. Så var det gjentatte filminger av de samme scenene, der hovedrolleinnehaveren stiger ut av en svart taxi, og inntar baren, mens folk i gata går forbi, og biler passerer – gang på gang, til scenene var i boks like før klokka 14.

Regissør Daniel Paida Larsen kunne da ta pause i innspillingen for lunsj. Og det var en svært fornøyd regissørt som hadde fått det akkurat slik han ville.
– Alt går strålende. Det blir helt perfekt. I tillegg har vi vært utrolig heldige med været. I natt øste det ned, men idag er ""det akkurat det sollyset som jeg håpa på. Det blir helt fantastisk bra bilder ut av dette, sier Larsen, som berømmer både statister og de som stiller opp med biler og rekvisitter til filmen.
– Alt har gått etter planen, og folk i tinn stiller opp, sier Larsen.

Noen passerende trodde de kjørte inn i politikontroll både ovenfra og nedenfra, der gulvest-kledte vakter viste dem ut av Sam Eydesgate, andre passerende gående trodde at en ny bar var kommet i Storgata, mens andre lurte på hva det var for et styr som pågikk. Inne i Storgata 33, som inntil nylig huset "Plaster" før butikken flyttet over i Sam Eydesgate, var det bygd opp en fullt utrustet pub.

Radio Rjukan knipset noen bilder av filmingen som foregikk på formiddagen.
""Du kan se flere bilder i galleriet nedenfor.
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia