fbpx

Er du klar for årets russerevy fra torsdag?

Radio Rjukan14. mars 20183min
russerevy_be1b

Det er snart klart for at det braker løs med årets russerevy The Big Bæng Shot, og Radio Rjukan treffer en ivrig gjeng etter øving tirsdag.
– Alt er vel egentlig klart, og det er bare detaljer som gjenstår. Men nå må folk kjøpe billetter, sier Heidi Hovden.

– Det er bare få billetter igjen til premieren torsdag, men det er endel igjen til forestillingener fredag og lørdag. Men det går fort nå, heldigvis. Vi har 80 billetter solgt bare det siste døgnet. Vi vil ha mye folk og ordentlig trøkk fra salen, sier Hovden.

Hun røper at det er en litt annerledes revy, med et annerkedes konsept.
– Det er en helt ny vri. Russen tar publikum med igjennom verdensghistorien på vår måte, og selvfølgelig litt på kanten, sier  Annlaug Nørstebø.

Men hva betyr tittelen?
– Bæng shot er en russesang som har vært veldig populær blant russen, og det oppsummerer litt det det handler om, The Big Bang er jo starten på alt, og så tar vi det derfra og bringer det hit, forteller Nørstebø.

– Revyen passer for alle, med unntak av de aller yngste. Hele Russegjengen er med, og er ledet av gjengen som har revy i entreprenørskapsfaget, som en entreprenøskapsbedrift, forteller jentene.

– Billetter er lagt ut på Rjukanbooking.no og på visitRjukan. Det har vært litt nerver, siden billettsalget har gått litt seint, men vi veit at tinndøler e rtreige med å kjøpe billetter lokalt, så vi håper på at raset kommer nå.
Vi har jho lagt inn masse arbeid med skriving og øving, så det er nå det skjer!

Linker:
Billettsalg
Russerevyens event på facebook

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia