fbpx

Ekstraforestilling på Børning 2

Radio Rjukan16. oktober 20165min
boerning2-film-3_bb0e

Børning 2 kan fort bli årets mest sette film på Verdensteatret Rjukan Kino. Hysteriet rundt de tro første forestillingene siden premieren, tyder på det at filmen også kan gå forbi Kongens Nei.

""Rjukan Kinos Endre Solhjem Knutsen har hatt store forventinger lokalt til Børning 2, oppfølgeren til Norges første bilfilm.
Den solgte altså 382.000 billetter på landsbasis, og var en av højdarene i Tinn i 2014. Børning havnet som nummer to på kinotoppen bare såvidt slått av Kaptein Sabeltann-filmen med 28 billetter for to år siden.

Nå er det altså allerede satt opp en ekstraforestilling av filmen, slik at den kan sees både klokka 17.15 og 19.30 idag, søndag. Det anbefales at du kjøper billett på forhånd. det er allrede solgt endel billetter til begge forestillinger.

I år er det Kongens Nei som blir tøff å slå på kinotoppen, men billettsalget på Børning 2 har vært raskere enn på Kongens Nei. Kanskje er det årets to toppfilmer på kino som går i disse dager.
Vi velger å tippe akkurat det – med de to filmene på lista, er det sannsynlig at det blir norsk på kinotoppen også i år her lokalt.

Det var god stemning på kino på premierekvelden, og en fullsatt sal med et publikum fra 6 til 80 så ut som om de fikk akkurat det de var ute etter. Latteren satt løst, og folk Radio Rjukan snakket med etter premierten var storfornøyd.
Børning 2 leverer som en norsk "Fast & Furious", selv om det nok er mer likt en "Canonball run", og endel av publikum refererte nettopp til de fiklmene med Burt Reynolds og gjengen. Andre mente at Børning er blitt det nye Olsenbanden. Litt småflau og platt buskishumor fra et miljø vi synes er kult, men som vi ikke kan la være å fnise av. Et godt utgangspunkt for norsk kinosuksess.
Vi veit allerede på publikumsreaksjonene at dert blir en 3'er i serien!

– Det er tydelig at folk i Tinn liker bil og bilkjøring, sier Endre Solhjem Knutsen, som tror at Børning 2 blir en stor hit på kino, kanskje større enn den første.

Arrangementsinfo – De neste forestillingene på Børning 2:
Billettlink fredag 14. oktober kl 20
Billettlnk søndag 16. oktober kl.19.30

Traileren til Børning 2:

Linker:
Rjukan Kino
Rjukan Kino på facebook

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia