fbpx

De første plakatene til Snømannen-filmen klare

Radio Rjukan19. juli 20175min
snomannen-plakat2017_afb7

""Det er 13. oktober som er premieredato på Hollywood-produksjonen av The Snowman – på norsk Snømannen – men vi vet at Rjukan kino og kultursjefen planlegger å vise filmen ute i friluft i et stor arrangement ved Gaustablikk, hvis de får det som de vil.

Imens kan vi i sommeren glede oss over en usedvanlig snø-kald plakat for filmen, og den foreligger samtidig i norsk utgave, sendt ut av Universal studios.

Det er Norges filmbransjes offisielle filmnettsted Filmweb som er først med å presentere plakaten, og samme dag dukker det opp en enda mer mystisk amerikansk plakat (nedenfor). Det er nok en såkalt teaser-plakat, så vi har nok foreløpig ikke sett noen amerikansk versjon.
Tør vi tippe den blir mer lik den norske?

Det foreligger heller ingen trailer til filmen ennå.

Plakaten ser tross alt betydelig bedre og mer original ut enn fan-arten som uten produsentens viten ble lagt ut på imdb som offisiell plakat, og som fikk mange, deriblant Radio Rjukan, til å tro at det var ekte vare.

Til tross for et stjernelag av skuespillere i filmen, er det bare Michael Fassbender som har fått navnet på plakaten.
Andre skuespillere som er med i produksjonen til regissør Tomas Alfredson, er Rebecca Ferguson, Chloë Sevigny, J.K. Simmons, Val Kilmer, James D'Arcy, Charlotte Gainsbourg, Jamie Clayton, Toby Jones, Jakob Oftebro, Sofia Helin, Anne reid og David Dencik.
Jo Nesbø selv dukker opp i en liten cameo statistrolle.
I tillegg vet vi at en del tinndøler har skaffet seg statistroller i filmen, som i all hovedsak ble spilt inn på Rjukan og i Oslo, samt en del scener i Bergensområdet.

""Her er den foreløpige plakaten som i natt ble lagt ut på det amerikanske filmnettstedet imdb.com, som er verdens største filmdatabase.
Det skal imidlertid sies at film ofte får mange plakater, og at det er en prosess der vi kan oppleve at plakaten blir seende helt annerledes ut når det nærmer seg premiere.

Men vi tør anslå at idéen til plakaten er såpass god at den blodrøde snømannen fort vil følge med hele veien.

Saken oppdatert:
Da har vi også den amerikanske versjonen av den "norske" plakaten nederst.

I USA er premieren flytta en uke, til 20. oktober, noe som gir den en bedre kinouke generelt, men mye større konkurranse av andre storfilmer, Geostorm og Motorsagsmassakre-prequelen Leatherface.

Vi ser at Hellas og Ungarn får premiere 12. oktober, og vi tipper onsdag 11. oktober er sannsynlig i Norge for førpremiere.

Universal-flmen skal distribueres av UIP (United International Pictures).

Linker:
Filmwebs side om Snømannen 
IMDbs nettside om Snømannen

""

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia