fbpx

Dagtidskino med vafler på torsdag

Radio Rjukan20. april 20222min
Alle-hater-Johan-bilde-1

I kinoprogrammet står det «voksenkino» som en fast label, men det er jo flest pensjonister som møter opp.
– Alle som kan gå på kino midt på dagen er velkomne, men det er tydelig at pensjonister trives med å se film på dagtid. Etter at vi startet opp igjen med pensjonistkino i samarbeid med Frivilligsentralen har det blitt en kjempesuksess.

– Det er kjempetrivelig! Frivilligsentralens Åshild Langeland er dreven på vaffelsteking, men hun klarte ikke å ta unna, fordi det er så mange som kom, så med enda et vaffeljern regner vi med at vi har kontroll. Men detber uansett gøy at det er så mange som møter opp på kino på dagtid, sier Jenbergsen.

– Vi møtes nå en time før på Kinokaféen der det serveres vafler og kaffe, og så er det film etterpå, og da velges det film som vi tror passer for målgruppa.

Og nå har vi valgt «Alle hater Johan» som har gått bra på kino her å Rjukan og som handler om Johan Grande som er vokst opp i en familie som ble upopulær under krigen, noe som fortsatt henger igjen. Det er og varm og lun film, full av humor som jeg tror de fleste vil kose seg med, sier Jenbergsen.

Filmen har i skrivende stund imponerende 7,7 i karakter av 10 på imdb, noe som viser at de fleste liker svært godt denne filmen basert på manus av Erlend Loe og i regi av Hallvar Witzø.

For de som ikke kan møte opp på kino på dagtid, er det en ny mulighet til å se «Alle hater Johan» tirsdag i neste uke på kveldstid.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia