fbpx

Challengers får knallkritikker

Radio Rjukan28. april 20242min
challengers1 (1)

Nå er det klart for verdenspremiere på «Challengers» som er den nye filmen til den visjonære filmskaperen Luca Guadagnino. Han har laget Oscarvinnende «Call Me By Your Name» og som også er kjent for filmene «I Am Love», «Melissa P.», «A Bigger Splash» og «Bones And All». Filmen er et trekantdrama spennende som en thriller.

Han har fått med seg superstjernen Zendaya, sist sett i «Dune» i hovedrollen som Tashi Duncan, en tidligere tennisproff med som er like kompromissløs utenfor banen som hun var på den. Hun er gift med en mesterspiller (Mike Faist) som plutselig sliter med å vinne kamper, men når Tashi prøver å snu motgang til medgang, møter de på den avdanka Patrick (Josh O’Connor) – som er hennes eks-kjæreste, og mannens tidligere bestekompis. Når fortid møter nåtid blir det heftig!

 

Anmelderne er begeistret:

  • NRK Filmpolitiet: «Challengers er et tettpakket drama som holder på spenningen og intensiteten til klimakset.» Terningkast 5.
  • VG: «Det mest ublu publikumsvennlige han har hatt hendene i, og regissøren har et suverent håndlag med det» Terningkast 5.
  • Filmmagasinet: «En engasjerende film som vil stå igjen som en minneverdig og rørende opplevelse» 4 av 5 stjerner.
  • The Hollywood Reporter: «Do not miss this movie!» 5 av 5 stjerner.
  • The Independent: «Zendaya leder et spennende, berusende og ekstravagant sexy tennispsykodrama» 5 av 5 stjerner.
Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia