fbpx

Billettene til Avatar 2 er ute

Radio Rjukan26. november 20223min
avatar2
Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer https://www.youtube.com/watch?v=a8Gx8wiNbs8 Na'vi ready for fight CR: 20th Century Studios

Denne uka startet forhåndssalget til James Camerons etterlengtede oppfølger «Avatar: The Way of Water», 13 år etter at eneren satte rekord for en film på kino. Og folk i USA er tilsynelatende gira på et gjensyn med Na’vi-gjengen og Pandora-planeten.

Og nå er billetten også lagt ut til verdenspremieren på Verdensteateret Rjukan kino onsdag 14. desember, og de to neste forestillingene.
Og tirsdag slapp man en ny trailer som du kan se her.

– 13 år er lenge, og jeg er spent på om den klarer å følge opp, men vi må jo tro at det blir en suksess, sier kinosjef Robert Jenbergsen som er spent på forhåndssalget på kino i Norge.

– Jeg tror jo at Cameron veit hva han driver med, sier kinosjefen om regissør James Cameron som jo står bak filmer som Titanic, Terminator, True Lies, Aliens og the Abyss.
Selger filmen godt på forhåndssalg blir det satt opp flere forestillinger i romjula, selv om det er andre storfilmer som også kommer da, nemlig Kampen om Narvik og Folk og røvere i Kardemommeby.

At den selger godt i USA er et godt tegn. Samtidig har det vært mange som ikke ha vært overvettes imponert over traileren som i praksis ikke sier noe om handlingen, annet enn at mye foregår under vann denne gangen, et element som James Cameron behersker svært godt. Diskusjonene har gått på om alt er ren CGI, dvs komputergrafikk.

Ifølge Variety, tyder tidlig statistikk på at filmens åpningshelg vil dra inn minst 150- 175 millioner dollar – bare i USA. Til sammenlikning spilte originalfilmen «Avatar» inn 77 millioner dollar i 2009-premierehelgen, og ruver per dags dato på toppen av lista over tidenes mest innbringende filmer på verdensbasis, og fjerdeplass i USA. Til sammen har filmen spilt inn svimlende 2,9 milliarder dollar på verdensbasis.

James Cameron har arbeidet med oppfølgeren i 13 år, og den har kostet flesk. Så langt har ikke regissøren røpet eksakte tall, men i et nylig intervju med GQ beskrev han den som svært dyr. Ifølge regissøren må «Avatar: The Way of Water» bli historiens tredje eller fjerde mest innbringende film for å gå i null.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia