fbpx

Alt klart for Kjerringsveiven

Radio Rjukan4. september 20154min
kjerringsveiev2015-2_9482

Som sedvanlig vil et par tusen jenter i alle aldre gå sveiven forbi Gaustatoppen, og som sedvanlig vil det bli livat på by'n, både fredag og lørdag. Dette er det eldste av alle arrangementene på Rjukan, hvis man ser bort fra den tradisjonsrike Solfesten.
""Det er dagen, eller rettere helga, som det virkelig er liv og røre i Vestfjorddalen.
Rjukan Handels- og Serviceforening bidrar med lengre åpent i sine forretninger, til 20 på fredag og 18 på lørdag, og utelivet forbereder seg på at kjerringene skal slokke tørsten etter å ha sveivet rundt fjellet.

For å delta på Kjerringsveieven kreves bare godt humør, og ikke spesielle egenskaper, foruten at du er av det kvinnelig kjønn da, naturligvs. Dette er nemlig eksklusivt for jenter i alle aldre!

I år er det den 17. turen for de som har gått alle årene, og ting ligger i løypa for at alle kjerringsveivere skal få en ny fin tur til fjells med tilhørende sosiale aktiviteter!

Det blir mulighet til å få med seg Rallarrevyen på lørdfag klokka 21, på Secene Rallar'n.
I tillegg åpner Kjerringsvievutstillingen på fredag kl 18 i Kinogalleriet. Tinn kunstforening har ny utstiller – Trude Amundsen Nebylien, som har mye spennende å vise frem.

Det vil som tidligere være underholdning i løypa, samt fremme i mål på Gvepseborg.
""– Her spiller bandet Baskerland i år. et band som består av fire unge musiker. Du har kanskje sett dem på TV? Under MGP junior eller Norske Talenter? Det ene bandmedlemmet har røtter i fra Tinn, så vi syntes jo det er veldig moro å invitere dem hit, skriver styret.

– På Kjerringtorget i byen kan vi friste med ulike produkter fra både nye og gamle kremmere.

Kjerringsveivens nettside
Kjerringsveivens facebookside

Fotos: Kjerringsveiven

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia