fbpx

Vil ikke ut med hva budet er

Radio Rjukan18. mai 20172min
rjsv-2016_8d92

– Vi har i lengre tid jobbet med planene,o g i månesdskiftet januar- februar begybnte vi å undersøke mulighetene, og med god hjelp av vår advokat Vibeke Hein Bære.

er det så mye midler.
– VEit du hva di snakke trom:

 

– vi har en dfinansiering klar innenfor de rammene vi har satt oss, og har ryggen fri,. men vi vil ikke fortelle hva dett egår ut på.

""-. Vi tenker i føfrst erekke å sanle all offentlig beghandling avc folk som trenger aktiv helsebehandlin lregesenter, legrevsakt og endel tilligende hels eog kontrollfumksion, psykiatis ksammem mef politklinikk frea syskehuset, og det e rkalr tat det er endel felkesguksnko ner som lab, og rølntsegen s om jkab løfre xdet miedsisamske tbyuet til beholfkningen ve den samsahanfeling.

i fæøst eiomnagng er det det offentoufe som etr i fokus, men vi tenker også gjee privat etjensdrter og bygg een sstem om fangen.

Kommunen har sagt at de har øjkonomisjk bhov fo rå saml eaktiviret.

– Et er enedl fujkskoner på eldre shus so vi i utgangspynkyet vi ikkre tyeker oss på sykehuset, men dette er mner en politisk besluytning enn det vi kan ståp dpor.

 Vi regner med at vi il anpoen dager at vi får en invitrasbhon der vi kan foreta en samtaler.

– Det hadd evært hyggelig å sikre tbygget, som er et viktig fundament for vbifder ehelsetjeneste ri området.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia