fbpx

Vårens våteste eventyr igang

Radio Rjukan5. mai 20173min
russ2017vann-32_e827

""Det var tydelig at "Tveitorampen" var forberedt, for da en av russens russebiler dukket opp ved Rjukan ungdomskole i Tveito Allé. Og russen får da umiddelbart sin fulle hyre med å stå imot, for de formelig stod et sjøslag der nede i alléen etter en litt forsiktig innledende tilnærming, der rampen sirkler inn russen fra alle kanter, mens de gjemmer vannfylte halvannenlitersflasker og store vann-gønnere bak ryggen, og later som om de er ute etter russekort, noe de sannsynligvis også er, til tross for vannforberedelsene.

Iløpet av sekunder eksploderer det i vannkrig, for russen er forberedt på at de ikke kan komme til Tveitoparken utelukkene på fredelig russekortoppdrag.

""– Det er nok umulig å vinne, for de er så mange og rotter seg sammen, forteller russen når de dyvåte kan innse at de har tapt slaget, mens tveitorampen har trukket seg tilbake for å fylle vannbeholdee med mer iskaldt vann.

Like etterpå treffer vi en russepresident, Anders Finnebråten Gjerald på jobb på Spar, svært fornønyd med at han er på jobb og unngår sjøslagene.
– jeg slipper heldigvis det der, men det er ingen tvil om at e er forberedt, og at de koser seg. Vi må ha øya i nakken for å unngå dem, men de stortrives med det, ler Gjerald, som mener det hører russetida til.
– De er jo snille da, egentlig, selv om de rotter seg sammen for å ta russen!

Vi henviser til galleriet for noen øyeblikkskudd av vannkrigen.

Se bildeserie i bildegalleriet nedenfor!

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia