fbpx

Utvekslingsjobber og Helsingforsavtalen på Nordens dag torsdag

Radio Rjukan20. mars 20232min
nordens dag-stor

Det er alltid en begivenhet i Foreningen Nordens Rjukanavdeling når man kommer til den årlige markeringen av Nordens Dag. Torsdag 23. mars vil det bli flagget på torget med det norske flagget for å markere dagen.

– Da er det åpent møte, for alle som har lyst til å vite mer om Foreningen Norden. Vi har vært så heldig å få organisasjonskonsulent Erik Leifssøn fra Foreningen Nordens hovedkontor i Oslo til å komme til Rjukan og holde foredrag om Nordens dag og Helsingforsavtalen, sier Øystein Eriksen.

– Han vil også komme inn på tilbudene Foreningen Norden har til skolene og til ungdom mellom 18 og 30 år jobb som ønsker jobb i annet nordisk land. Han vil også fortelle hvordan bedrifter på Rjukan kan få tilgang på liste med nordisk ungdom som ønsker sesongjobb i et annet nordisk land, f.ek. sommerjobb, sier Eriksen.

– Alle kan finne fram til det på Foreningen Norden nettside, under «Norden i skolen» og «Nordjobb», forteller Eriksen, som inviterer alle.
– Det er gratis adgang, og selvfølgelig kaffe og litt og bite i, så vi håper å se mang på Nordens Dag!

Foreningen Norden på Rjukan har lang tradisjon, og jobber for større samarbeid mellom de nordiske land. Det har de lykkes godt med både lokalt og nasjonalt de siste par årene , da foreningen vokser kraftig i antall medlemskap.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia