fbpx

Turistradioen i gang – få med deg hva som skjer i sommer-Tinn

Radio Rjukan21. juni 20213min
radio-teknisk-turistradio
Studio - Foto: Radio Rjukan

Fram til midten av august blir det turistrettet stoff, blandet med ordinær sommerradio for lokalbefolkninga, når Radio Rjukans Turistradio nå går på lufta.

– Turistradioen går på alle tidspunkter vi ikke har ordinære sendinger i sommer, hvilket vil si utenom cirka seks timer daglig. I tillegg er det naturligvis radiobingo hver onsdag, forteller ansvarlig redaktør Ole Jon Tveito.

– Det betyr at tidlige nyhetssendinger tar pause, med unntak av riksnyhetene som går som vanlig sommeren gjennom.

– Vi er ikke 100 prosent ferdige, og skal legge mer til de første dagene. Det gjelder både innslag og inforeklamer, men i løpet av noen dager er alt på plass. Men vi ser ingen grunn til å vente, for turistene er allerede i Tinn.

– Vi har prøvd å finne løsninger for de fleste. Samtidig må de som vi ikke har fått kontakt med bare ta kontakt. Det er god plass til annonsører på turistradioen de to neste månedene.

– Vi vet at turistradioen utdanner tinndøler til å bli gode turistverter i egen kommune. Det er tilbakemelding vi får både fra turister og fastboende. Infoen på radioen går jo ofte, slik at man blir god på mye om det som skjer i Tinn. Det er vi stolte over, ikke minst fordi det også er blitt en målsetning for VisitRjukan, mener Tveito, som mener man nå har en optimal blanding av vanlig radio og turiststoff i sendingene, og selvfølgelig med den aller beste sommermusikken.

Kyrre Dahl skal lange sommersendinger hver dag på lokalradioen, og også de vil inneholde turistattraktivt stoff, i tillegg til aktualiteter. Det blir alle hverdager pluss lørdag. I tillegg blir det radiobingo hver onsdag sommeren gjennom. Heller ikke Jan Roger Næset og Odd Terje Mathisen tar sommerferie langt vekk.

– For oss blir det kortreist ferie, og vi vil nok være turister i egen by og kommune også, mener Jan Roger Næset.
– Og husk at Røver’n er på topp, med 100.000 kroner når vi går inn i sommeren – med flere røvertall!

– Sommeren får i år også påfyll av innslag underveis i sommeren. Vi gjør nok litt ekstra med intervjuer i sommer, siden vi er hjemme i Tinn store deler av sommeren, sier Tveito.

– Det er sikkert noen som finner ut de vil ha innslag eller reklame i turistradioen litt seint, men da er det bare å ta kontakt, enten med meg eller Jonny Listaul. Vi skal klare å finne løsninger på rimelig kort tid.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia