fbpx

Turistkontoret ambulerer

Radio Rjukan22. februar 20222min
krossobanen-visitrjukan_79a6

VisitRjukan gjentar suksessopplegget fra i sommer der de dro ut at Torget 2 for å møte folk der de er. I sommer var de rundt i Tinn en rekke steder, og den første uka i vinterferien skal de gjøre det samme.

– Det er trivelig å møte turistene ute der de er, og de har alltid mye spørsmål, så vi holder ambulerende turistkontor den første uka i vinterferien, sier turistvert Tone Lise Øvrum hos visitRjukan som vi treffer på nedre stasjon på Krossobanen.

– Vi er et nytt sted hver dag! Her på Krossobanen én dag, ved Gaustablikk Høyfjellsresort, eller skisenteret, ved Gaustatoppen Sportell og en rekke andre steder, forteller Øvrum, som liker snakke med turistene, og ikke minst fortelle mer om alt som skjer i Tinn.

– Det er mye å oppleve i Tinn, og jobben er jo å fortelle om alt man kan få med seg, slik at folk blir lenger, og at de som er her finner aktiviteter som de trives med, sier Øvrum.
– Vi skal holde på med det den første uka i vinterferien.

VisitRjukan har sett viktigheten av å være ute i felten. Det er flere og flere som benytter telefonen når de søker etter aktiviteter, og det fysisk besøket på turistkontoret, som var en målbar faktor før, er ikke lenger det i samme grad. nå er det antallet besøkende per natt som er førstereferanse.

– Turistkontoret på torget er fortsatt viktig, men det viktigste er å være tilgjengelig der folk er, sier Øvrum.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia