fbpx

– Ta turen på Yrkesbilens Dag på Rjukan Torg idag!

Radio Rjukan23. mai 20174min
yrkesbil2017_6510

I mange år har RA og Radio Rjukan arrangert Bilens dag, og kommer de lokale media-aktørene til å fortsette med. Siste helg i august som vanlig.
Men i år altså, Yrkesbilens dag på Rjukan førstkommende tirsdag 23 mai, og det midt på Rjukan Torg.

""Yrkesbilens dag som retter seg mot små og store bedrifter, samt enkeltpersoner som har behov for en bil i sitt yrke eller en varebil generelt.
På samme måte som på Bilens Dag er det en dag du kan se, prøvesitte, prøvekjøre og diskutere bil, og kanskje få de alle beste tilbudene.

Bilforhandlerne fra Notodden og Kongsberg tente 100 prosent på idéen om egen Yrkesbilens dag. Dette segmentet er viktig for bilforhandlerne og de kommer til Rjukan med hanskerommet fulle av fristende tilbud.

– Vi tar i bruk torget til dette arrangementet og inviterer alle som har et behov eller er interessert til å komme å ta en titt førstkommende tirsdag, sier den bilgale markedssjefen i RA, Terje Waskaas.

Se alle forhandlerannonsene i bildearkivet nedenfor!

– Det er seks forhandlere som kommer med bil, og en med tilhengere, og her er det gode muligheter for en prøvetur og en god handel. Solberg Bil, Ford, Landsverk Bil, Peugeot, Notodden bil og Speed shop, Citroën,
Autosenteret, VW, Lauvstad bil/Seljord Bil, Nissan og Funnemark Notodden, Toyota/Mercedes.
Dette er de største og viktigste aktørene innen yrkesbil, og mange av dem satser hardt på å vinne markedsandeler, også i Tinn, sier Waskaas.

""Peugeot satser knallhardt på Partner og Expert. Sistnevnte ble kåret til årets yrkesbil i 2016, og Halvor Landsverk i Landsverk Bil håper yrkesbil-interesserte i Tinn tar seg en prøvetur tirsdag.
– Alltid interesse for bil når vi kommer til Rjukan. Vi er selvfølgelig spente på mottakelsen denne gang. Men yrkesbilkonseptet til RA og Radio Rjukan virker smart, sier Landsverk.

Funnmark på Notodden kommer med både Toyota og Mercedes. Det betyr yrkesbil i alle klasser, alt fra det enkleste til det mer luksuriøse.
Men Autosenteret har likevel det beste grepet på dette segmentet, da de har Transporter og Caddy. Også Citroën Berlingo og Jumper er aktuelle i Tinn.

– Nå får mange i Tinn muligheten til å sjekke ut det siste på markedet i dette segmentet biler hjemme på Rjukan. Håper mange tar turen til Torget tirsdag.

Se alle forhandlerannonsene i bildearkivet nedenfor!

Arrangementsfakta:
Yrkesbilens Dag på Rjukan
Tirsdag 23. mai
Rjukan Torg kl 10 til 16.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia