fbpx

Ta Radiobingo-Røvern på tirsdag 22.desember!

Radio Rjukan16. desember 20156min
radiobingo1_890d

Røvern er snart oppe på toppnivå igjen, og tradisjonen tro sender Radio Rjukan sin Radiobingo hver eneste onsdag året igjennom. Eller tja. Denne uka er det ikke onsdag, men TIRSDAG som er bingodagen.
Merk deg dette, så du ikke går glipp av siste mulighet til å skaffe lettjente penger før jul!

​Åraken er at det erfaringsmessig blir helt annen fokus på en lille julaften enn å spille bingo, så derfor er årets nest siste omgang flyttet til tirsdag.
– Det er imidlertid bare denne uka bingoen går en annen dag, sier Jan Roger Næset, som veit at bytting av bingodag forvirrer enkelte. 
– Det er jo oinsdag som er bingodagen, og slik er det også neste onsdag 30.desember, mren denneuke, og siste bigo før jul er altså tirsdag 22. desember, og vi ber folk som spiller bingo minner hverandre på det i julestria, sier Næset, som sammen med Odd Terje Mathisen dermed også sikrer seg én dag lenger juleferie.
– Nå er dret bare å skaffe seg en bing ekstra. vi trur det er noen færre som komme til å pille denneuka, fordi det glemmer det bort, tar feil dag, eller er for julestressa, sier Mathisen, som mener vinnersjansen da er ennå litt større.

– Alle veit vel at radiobingo er det spillet du kan spille med størst vinnersjanse, uansett spillform, så da er det jo ikke noe å lure på, sier Mathisen. 
– Røvern er nå oppe i 50.000,- og det ville jo være fint å dra med seg før jul, konstater Mathisen.
– Det er altså 60.000 kroner å kjempe om denne tirsdagen. Hvem vil vel ikke ta meg seg noen tusenlapper ekstra, enten det er Lykkeliten på 5.000,- eller Røvern på 70.000,- det er snakk om!?

Radiobingo betyr at alle har alle 90 tall på bongen, men i ulike kombinasjoner. Det gjelder å få alle fem tall i én, to eller tre rekker, og det skjer i fire spill fordelt på 1 time og ett kvarter.
Hvilket som helst tall kan trille ut av datatrekkeren, og dermed kan det være akkurat det tallet du venter på.

– Vi råder jeg alle til å kjøpe en bong ekstra nå. Det øker vinnersjansene ganske enormt, sier Næset, som gleder seg til å distribuere bingokroner også denne tirsdagen, rett etter radiobingo. Han lover å ha pengene ute av bingokontoen før jul.

Du kan også vinne bingobonger til neste ukes omgang ved å melde deg på arrangementet som kommer på nett.

2016 blir et spennende bingoår, med nyheter rett over nyåret. Men hva det blir venter bingogutta med å fortelle.
– Det blir en god nyhet for de som liker moderne løsninger, det kan vi fortelle. Men ikke mer, sier to hemmelighetsfulle bingogeneraler.Linker:

Radio Rjukans Radiobingo på facebook

Radio Rjukan på facebook

Radio Rjukans nyhetsside på internett

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia