fbpx

Sveinsson ny i NIA

Radio Rjukan29. mars 20242min
Anna Heried og Anette Sveinsson

– Vi er veldig, veldig glad for at Anette Sveinsson har takket ja til å bli med på NIA-laget fremover. Det trenger vi, sier direktør for Norsk Industriarbeidermuseum Anna Hereid.

Ved siden av henne står den nye økonomi- og administrasjonssjefen ved den viktige institusjonen i Tinn.

Hun har nettopp gjort seg ferdig i jobben som administrerende direktør på Gaustablikk Fjellresort i Gausta-konsernet, og skal begynne jobben i 6. mai etter å ha hatt litt ferie.

NIA er fornøyd med å få en person med hennes erfaring til jobben.

– Vi synes det er et kjempescoop for å si det rett ut. Vi har rett og slett litt kjempeglade over at vi har klart det. Vi har brukt ganske lang tid på å leite etter riktig ressurs, for det er en veldig krevende jobb Anette skal i gang med. Vi har svært viktige utviklingsting som vi skal i gang med, så ja, vi klyper oss litt i armen og er kjempefornøyde.

– Anette har med seg en solid erfaringskombinasjon innen reiseliv, ledelse og økonomi, og vi er sikre på at hennes kompetanse vil være til stor nytte for museet i årene som kommer. Hun har tung erfaring med å lede komplekse organisasjoner og håndtere økonomiske spørsmål på strategisk nivå, sier Hereid.

Anette Sveinsson (34) er født og oppvokst i Seljord og utdannet økonom med flere års erfaring innen ledelse og økonomi, særlig innen strategiarbeid, effektiviseringsprosesser, teamutvikling og kvalitetsarbeid.

Anette har bodd i Tinn de siste 10 år og bor på Miland med samboer og et barn.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia