fbpx

Snømannen stopper morgen-trafikken

Radio Rjukan17. mars 20165min
snomannen-maarvik4_6698

Mens store deler av Snæmannen-teamet har dratt til videre filming i hovedstaden er Second Unit fortsatt i Tinn og filmer lange dager. Både igår og idag har de stoppet trafikken for å filme sekvenser på isen på Tinnsjøen. 
Våre bilder er fra klokka 07.45 onsdag, og klokka 07.25 torsdag, da det utrettelige filmteamet var ute etter det riktige lyset.
""

""Etter det Radio Rjukan erfarer er det scener der en bil går gjennom isen som er teamet for filmingen.
Michael Fassbender og Rebecca Fergusons doubles, det vil si de som vanligvis gjør rollene på avtandsbilder, eller som gjør forhåndstake er fortsatt i Tinn, og er de som utfører jobbene.

Seinest igår etterlyst Snømannen-produksjonen en såkalt hånd-double som kunne brukes i opptak.
Det viser at det fortsatt er mange opptak som gjøres i Tinn, selv om hovedproduksjonen med de store stjerne har forlatt Tinn for å fullføre filmingen på kjente steder i Hovedstaden.
Lokasjoner i Oslo som skal med i filmen er ikke bare Schrøders Café på St. Hanshaugen og Politihuset, eller det innvendige som er bygget opp i Telenor-bygget på Fornebu. I Oslo filmes det ved Oslo S, rundt i flere Oslogater – noe som er naturlig, siden Harry Hole flere ""ganger understreker i filmen hvor mye han elsker byen Oslo.

Les Dagbladets sak om filmingen på St.Hanshaugen

Harrys Holes kjærlighet til Oslo er et trekk i Snømannen-boka som er tydeligere enn de andre Harry Hole-bøkene, og en vesentlig grunn til at oslo og Norge ble valgt som opptakssted for 90% filmen.

Vi bringer her noen bilder som viser litt av det som skjedde på isen i går, og litt av trafikkdirigeringen som fant sted torsdag morgen.

På torget på Rjukan er den gigantiske snømannen blitt fjernet onsdag, og markerer at Snømannen-innspillingen i Tinn er på hell, etter at hovedteamet dra fra Tinn mandag kveld. Radio Rjukan vil fortsette å bringe nytt, dersom vi fanger opp noe.

Fotos: Stein Øyvind Bystrøm
""

 

#TheSnowman #visitRjukan @Rjukan @Gaustatoppen
#Fassbender #aliciavikander
 

""

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia