fbpx

Se, sammenlign og prøv nybiler på Bilens Dag på Rjukan

Radio Rjukan26. august 20225min
bilensdag2015-3_e394

For 2t. gang inviterer RA og Radio Rjukan med distriktets bilforhandlere og samarbeidspartnere til Bilens Dag på Rjukan på den siste lørdagen i august, og i år er det altså 27. august.
– Stadig flere oppdager hvor smart det er å kunne teste bil før kjøp fra flere forhandlere på ett brett, sier Terje Waskaas.
Det er litt av en tradisjon, etterhvert, Bilens Dag på Rjukan, siste lørdag i august. I år er Bilens Dag for 2. gang. Det er med andre ord ett av de eldste av de mange årlige sommerarrangementene i Tinn.

Se noe av det du kan oppleve nedenfor.

Vanligvis er arrangementet velsignet med godt vær, og slik ser det ut som om arrangøren RA og Radio Rjukan lykkes i år også. Det er medlt supervær!
Bortimot 50 modeller og 16 bilmerker – nesten alle distriktets bilforhandlere – som kommer, og alle har med seg 4-5 ulike modeller av det aller nyeste.

– Det er en unik mulighet til å sammenligne og knytte kontakter, og en mye mer uformell greie enn å skulle vandre mellom bilforhandlerne i Notodden, Kongsberg, Seljord eller hvor det måtte være, sier Waskaas.
– Vi er ved det Glade hjørnet. Vi stenger området mellom Sam Eydesgate og elva for parkering fredag kveld. Flere nye biler kommer da, sier Waskaas.

Arrangementet foregår hele dagen med hovedvekt fra kl 10 til 15. For det er endel logistikk å få med seg alle bilene fra forhandler til Rjukan
Men forhandler setter pris på å sette hverandre i stevne på Rjukan.
– Selv om det er konkurrenter som møtes, har alle det trivelig sammen på Rjukan. Det er ingen tvil om at de ser på Tinn som et viktig marked. Da er det også viktig å være tilstede, og vise fram bilnyhetene sine, sier Waskaas.
– Bilens dag på Rjukan er en tradisjon som forhandlerne ser fram til. Det er tilbakemeldingen vi får, sier Waskaas, som tror årets Bilens Dag blir ekstra spennende med mye el-biler. Det skjer mye på bilfronten og uviklingen går i lyntempo. Det som var dyrt ekstrautstyr for noen år siden er standard i dag.

– Som bilinteressert, gleder jeg meg som en unge. Og for bilinteresserte i hele Telemark, det er på Rjukan det skjer i helga, sier Terje Waskaas.

Se nedenfor noe av det du kan oppleve i bildegalleriet


Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia