fbpx

Rønning fikk jobben som sykehusdirektør

Radio Rjukan28. april 20173min
tom-helge-ranning-01_02aa

Styret ved Sykehuset Telemark hadde bare tre søkere å velge mellom, og det ble dermed klart at Tom Helge Rønning ikke hadde mange konkurrenter til stillingen som administrerende direktør ved sykehuset.
Følgelig fikk han jobben.

Nå lover han å gjøre en god jobb for alle i Telemark, og også for Øvre Telemark som har mistet så godt som all tillit til sykehuset siden 2013, da foregående direktør Bess Frøyshov rakk å ghjøre seg til fiende med så gdt som hele befolkningen.

– Jeg lover å gjøre mitt ytterste for at alle som bor i Telemark fortsatt skal ha en god helsetjeneste når de trenger det, sier Tom Helge Rønning.

Tom Helge Rønning (55) har vært konstituert i stillingen siden november i fjor, da Bess Frøyshov gikk på dagen fra stillingen etter uoverensstemmelser med styret. Det skjedde en uke før også styreleder to samme besluting, og gikk på dagen.
Rønning er ikke ukjent med Sykehuset Telemark, da han har vært økonomidirektør ved Sykehuset Telemark i tre år, under Bess Frøyshov.

– Jeg takker for den tillitten som styret har vist meg, og jeg gleder meg til å arbeide med å utvikle sykehuset i en positiv retning i årene som kommer. Det skal jeg gjøre sammen med mange fantastiske ansatte, sier Tom Helge Rønning.

Skiensmannen ble ansatt i et ekstraordinært styremøte torsdag, og styreleder Per Anders Oksum er svært fornøyd med ansettelsen.

– Vi har vurdert mange kandidater i denne prosessen, og vi er ikke i tvil om at Tom Helge Rønning er den rette personen til å lede sykehuset i en svært krevende tid, sier Oksum.

– Jeg er overbevist om at den retningen som Tom Helge Rønning har bidratt til de siste månedene vil bidra til å trygge og videreutvikle sykehusets framtid, sier Oksum til TA.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia