fbpx

Rjukan Libris åpnet Mammutsalget

Radio Rjukan6. mars 20175min
bokhandelen-2_f08b

""Rjukan Libris satser tungt på årets Mammut-salg i den av Rjukans butikker som vel er den der en turistfamilie kan finne mest spennende å handle på impulssalg. Og årets Mammut-sag, som hos Libris Rjukan er større enn på lenge, er også årets store salgsbegivenhet.

Årets største boksalg, Mammut-salget skjer i begynnelsen av mars hvert år, og det skjer med opptil 85% rabatt.
Årets Mammut begynte idag mandag 6. mars klokka 10, og varer som vanlig i 12 dager, i år fram til 18. mars.

Byens bokhandel, Rjukan Libris har som kjent nye eiere, og satser mer på årets salg enn på lenge, og har fått inn et større bokutvalg og flere eksemplarer enn på mange år.

""– Det er bøker i alle kategorier, og nesten 1000 ulike titler innenfor alle interesseområder, forteller daglig leder Elin Runnekås Hvammen som sammen med Hanne Merethe Persson har stått på de siste dagene med å gjøre klart til salget. Det innebære mye bokflytting å få på plass et Mammut-salg.

– Ja, vi har det klart. Nå er det bare den siste pynten som skal opp, deriblant skal de siste ballongene blåses opp, sier Hvammen, som synes det er gøy med Mammut.

– Vi har tatt inn mye i år, og håper at det kommer mye folk for å finne flotte bøker til supre priser, sier Persson, og ønsker folk velkommen inn i butikken. de første er på vei inn når Radio Rjukan tropper opp.
– Vi har også endel som ikke står i katalogen, så det er lurt å ta turen og kikke litt, sier Persson.
""– Man ser ikke det samme i katalogen, som man gjør med boka i handa, mener hun.

– Vi satser på at mange skal finne seg noen godt rabatterte bøker, og det er jo så mye nytt også. Bøkene som kommer på Mammut er nyere og nyere, sier Hanne Merethe Persson.

– Det er jo noen bokverk her, og praktbøker til helt utrolige priser, så man kan gjøre noen virkelige kupp, sier Persson, og viser til prakt-kunstbøker og en bok om Leonardo Da Vinci satt ned til en brøkdel av prisen.
– Forskjellen nå er at det er nesten helt nye bøker, og mesteparten er faktisk fra 2015, sier Persson, som synes Mammut er mye jobb, men også ekstra morro.

Det er priser fra 49,- og mye å velge i, med store nedprisinger, og noen er regelrette kupp.
""For eksempel er "Spektrums Illustrerte Kunstleksikon" i åtte bind (!) satt ned 1000 kroner til 199,-.

Og det skjer samtidig med at butikken bygges om og pusses opp, og moderniseres trinn for trinn.

Tidligere sak om Rjukan Libris:
Gjør klar til årets Mammut (1/3-2017)
Rjukan Libris på lokale hender (28/4-2016)

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia