fbpx

Rjukan banket heddølene 7-1

Radio Rjukan22. september 201612min
img_7977_82e8

""Rjukanherrene var i høstform, og Heddal 2 hadde svært lite å stille opp med på Bjørn Myhres Plass torsdag.
Allerede etter 6 minutter scoret Marcus Herzeth Andersen til 1-0 (bildet t.h.), og 15 minutter seinere var det Tommy Styrvold som satte inn 2-0. Deretter ruklka det på, bare avbrutt av et lite motivert tilbakespill som ga Heddal en lissepasning til å redusere til 1-3. Rjukan ledet 4-1 til pause, og etter en litt svakere periode i andre omgang, satte Rjukan igang igjen.

Kampens beste spiller var Daniel Lauvrak, som ryddet opp bak, og stod i gtillegg bak to mål.
Tommy Styrbvold og Markus Herzeth Andersen lagde også to hver, og det siste ble satt inn av Walid Abdullah.
I tillegg hadde Rjukan to baller i nota som ble avblåst av dommer for offside, og et skudd i tverrligger på 1-0, og et stolpeskudd på 3-1.
Kort sagt Rjukans dag, og helt vindstille og 12 grader på BMP er jo en begivenhet i seg selv i september, og Heddal 2 skal være glad det var kort vei hjem etter kampen. Me dunntak av målet, var Rjukan nærmere 12-1 enn Heddal var redusering!

Rjukan klatret opp åpå 3.plass på tabellen, da Kvitesied/Høydalsmo og Skade 2 begge tapte.
Rjukan har kamp mot topplaget Storm 2 som neste kamp hjemme, men kan ikke ta dem igjen på tabellen.