fbpx

REMA 1000 i 313: – Dette blir kjempetøft!

Radio Rjukan25. januar 20186min
3-13-bygget_16b2

""Distriktssjef i REMA 1000 Telemark og Vestfold Ove Borgen er ikke i tvil om at REMA 1000s innrykk i industribygget 313 blir bra. Det nærmer seg arbeidsstart, ansettelse av sjef og en solid oppgradering av utseende på området rett ovenfor sentrum fra Birkelandsbrua.

– Det blir kjøpetøft! Når vi får pussa opp fasaden og satt inn hele vinduer og rydda opp i området rundt, sammen med samlokaliseringen med Europris, blir det et bra tilskudd til forrretningstilbudet på Rjukan, sier Borgen.

REMA 1000 og distriktssjefen i Tele​mark og Vestfold har brukt ganske lang tid for å finne en lokasjon. 12-13 år har det tatt, og alternativene har vært mange.
– Men nå har Aanesland funnet bygget, og vi gleder oss. Vi har ikke begynt ennå, da det mangler noen små tekniske godkjenninger som skal være grei skuring. Vi har en fremdriftsplan, og vi har satt åpningsdagen til onsdag 6. september. 

Før det skal vi renske lokalet, og setter opp vegger for å få nødvendige rom. Vi har tegna butikken og det blir veldig, veldig bra, forklarere Borgen, som er overbevist om at bygget blir en perle.
– Det blir felles gang mot Europris og egen inngang til begge forretninger. Inngangene blir ved siden av hverandre mot nordøst.

""Har dere hatt utfordringer med søylene?

– Nei. Overhodet ikke. Søylene setter karakter på bygget, og det blir et bygg med mye søyler, men det gir butikken karakter og så er det høyt under taket. Det blir rett og slett stilig og kjempetøft!
Helt sikkert et at REMA 1000s aller tøffeste lokaler, og lokaler som REMA blir stolt over. Vi kommer til å bli veldig stolte, og det tror jeg Rjukan blir også.
– Tilgjengeligheten blir veldig god, og på grunn av søylene blir noen ganger ekstra brede og gode. Og vi får en idealbutikk på over 750 kvadratmeter salgsareal.

Borgen opplyser at det er uaktuelt med ubetjente eller selvbetjente kasser.
– Ubetjente kasser er ikke aktuelt, men vi følger hele tida med på hva som skjer i markedet., men for oss er ""kundekontakten viktig. Vi ønsker kontakten med kundene.
Slike ubetjente kasser passe på knutepunkter med ekstra mye trøkk i perioder med mye folk ved jernbanestasjoner og slikt, og i små lokaler. Men på Rjukan blir det en normal butikk med fokus på kundekontakt og betjente kasser, sier Borgen.

– Vi holder nå på å få tak en kjøpmann. Det må gjerne være en som får opplæring. Når denne er på plass, ansetter den sjefen sine egne ansatte.
Vi skal ha en REMA-sjef som er eier av egen butikk, og vedkommende skal inn med aksjekapital, mens REMA hjelper med investeringen. Det stilles ikke store krav her, mener Borgen, som selv er kjøpmann.

– Jeg har selv vært kjøpmann i 27 år, og starta på egenhånd. Det er jobb for en som vil stå på, sier Borgen om Franchise-konseptet.
Vedkommende må på plass om 1-2 måneder, så man får sjefen igjennom opplæringen, mens Aanesland pussser opp bygget.

Linker:
REMA 1000s nettside
REMA 1000 på facebook
Europris sin nettside 
Europris på facebook
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia