fbpx

Point inn på A-lista med ny single

Radio Rjukan18. januar 20225min
Point_photo_Erika_Hebbert
Foto: Erika Hebbert

– Responsen på første single har vært over all forventning. vi har fått mye spilling og fått mye gode tilbakemeldinger, så vi er hyperfornøyd, sier mælgutten Halvor Rollag Pedersen.

Dette er andre single av fem, og regner med at vi gir ut albumet i april/mai, og vil bygge momentum til albumslippet, sier Halvor som forteller at de har forventninger til mottagelsen på nye singelen også.

– Singlen Echo handler om at man ikke kan forvente at en situasjon kan endre seg hvis man ikke selv første gjør en rasjonell vurdering, og selv gjør en endring bevisst gjør noe med det. Du kan ikke forvente å få noe tilbake uten at du er det bevisst. Din innstilling avgjør.
Føler du deg ensom, ta kontakt med noen, trenger du kjærlighet, gi kjærlighet, trenger du hjelp, spør om det. Det er det det handler om her, forteller Halvor.

Her hører du den nye singlen Echo:

 

Radarpar

Halvor og kameraten Chriss Rune Olsen Angvik har jobbet grundig med Point i tre år, men har vært et slags radarpar musikalsk i 10 år nå.
– Jeg og Chriss Rune fant hverandre da vi turnerte rundt med Nico & Vinz, der vi havna på hotellrom sammen, reiste sammen og fant ut at vi jobba veldig bra sammen, og hadde lyst til å utvikle det videre, forteller mælgutten Halvor, som klimpra på gutterommet på Mæl sammen med bant andre Tobias Ørnes Andersen inntil at det ble kjent hva jeg dreiv med, og så blei det mye lokale scener. Det begynte på Rjukan Rockforums påskejams, julejams og andre små og store begivenheter, etterhvert ble det spillejobber på Rjukan Rockfestival.

– Jeg øvde mye på Rollhuset på Mæl sammen med Tobias Ørnes Andersen. På Rjukan videregående traff jeg flere som spilte musikk, begynte å spille i endel band og der fant jeg ut at det kanskje er dette jeg ville drive med. Der begynte drømmen å vise seg, forteller Halvor, som spiller bass fordi han elsker groove.

– Tobias med på hele plata

– Nå gir vi ut musikken på vårt egne selskap Chemical Music, som det het det forrige bandet vårt. Det var opprinnelig et selskap, og så ble det også navnet på bandet, men nå er det Point som gjelder, forteller Halvor.

– Tobias (Ørnes Andersen) er med å spiller på den nye singlene også, forteller Halvor, som altså innebærer at det er to mælgutter med på denne singelen også.

– Han har spilt trommer på hele plata, så det oser Mæl og Rollhuset av hele plata, ler Halvor, som forteller at gårdsnavnet Rollag på Mæl som navnet hans kommer fra.

Mæl het da også Rollag før det ble Mæl, men måtte skifte navn da det skulle komme jernbanestasjon der. Det var jo allerede et Rollag i Norge.

Hør forrige single «Icon»

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia