fbpx

Ønsker Frivillighetspris-nominasjoner

Radio Rjukan14. oktober 20163min
img_8040_5221

– Vi har utvidet fristen for Tinn kommunes frivillighetspris til 1. november, opplyser kultursjef Marit Kvitne.
For de andre prisene gikk fristen ut 1. oktober, men det trengs flere nominasjoner til Frivillighetsprisen.

Frivillighetsprisen kan gå til en initiativrik person eller flere personer, eller institusjoner, en lokal forening eller en gruppe som utfører og har utmerket seg med frivillig innsats og engasjement eller har bedret trivsel og livskvalitet for andre. Prisen skal honorere frivillig arbeid som er lagt ned over et lengre tidsrom, eller et tidsavgrenset prosjekt som er av betydelig omfang. Det frivillige arbeidet kan være utført innen alle deler av samfunnslivet, hete rdet i kriteriene.
 

Tinn kommunes frivillighetsprispris 2016:

""Ifjor fikk en overrasket Tommy Storøygard Frivillighetsårisen (bildet t.v.).
Hvem får prisen i år?

Frivillighetsprisen skal være en påskjønnelse for frivillig innsats. Prisen skal synliggjøre frivillighetens egenverdi og samfunnsverdi gjennom å løfte fram gode eksempler på resultater av frivillig innsats. Arbeidet må ha hatt betydning for lokalsamfunnet eller innbyggere i Tinn kommune.

Prisen kan gå til:

* En initiativrik person/personer, institusjoner, lokal forening eller gruppe som utfører og har utmerket seg med frivillig innsats og engasjement eller har bedret trivsel og livskvalitet for andre.

* Prisen skal honorere det frivillig arbeidet som er lagt ned over et lengre tidsrom, et tidsavgrenset prosjekt eller er av betydelig omfang.

""* Det frivillige arbeidet kan være utført innen alle deler av samfunnslivet.

Frivillighetsprisen ble opprettet i 2011 og består av et kunstdiplom av kunstneren Liv Solberg Andersen og en gavesjekk på kr. 10.000,-.
Tidligere års prisvinnere er foruten Tommy Storøygsard, Jenny og Raymond Hammeren, Titti Øvereng, samt Jørgen og Koldbjørn Sando.
 

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia