fbpx

Ny radiobingo en suksess

Radio Rjukan28. mars 20175min
bingo-ny-4_6ff4

– Tilbakemeldinga er at folk liker endringene og den nye Sjansen, samt at det er flere premiemuligheter, men det hjelper at det også er tre røvertall og røver på topp, sier en av to bingogeneraler på Radio Rjukan, Jan Roger Næset.
Omsetningen på bingoen økte med 40%, noe som er svært gledelige tall.

""Lokalradioens Radiobingo er hjørnesteinen i radioens inntekter, og omleggingen har blitt godt mottatt. 

– Nå er det tre Røvertall i tillegg på 70.000-kronerspremiene, og det er nok medvirkende til at omsetningen er høy. Men vi håper jo det fortsetter, sier Næset.

– Radiobingo er det mest spennende av alle spill, og med endringene er det enda større muligheter til å vinne, flere premier og mer å vinne, samt art du også i noen tilfeller har mulighet til å velge. Mulighetene er mer spennende enn vanlig Lotto, for eksempel, sier Næset.

– Vi har innført et femte spill som går til én rekke, der du kan vinne 1000,- kroner eller velge sjansepotten fra Gyda Tveito Kiosk som kan gi gevinst opp til en million. Er det flere som har bingo deles 1000-lappen på disse.
Første uka valgte vinneren imidlertid det sikre, altså 1000-lappen.

Lykkeliten er også med på dette spillet. I tillegg kan du vinne en overraskelse på det nye Gyda-tallet, som er 10 i tre-rekker i 1. spill, forteller Næset.
– Det er flere muligheter til å ta Lykkeliten enn  før, forteller Næset.

Røvern med en maksimalpremie på 70.000 er med som før, nå på 3 rekker i spill 2 og 3 og 4, men nå øker muligheten til å ta Lykkeliten ganske drastisk. Det blir tre flere muligheter hver uke til å ta premien på 5 000,- kroner.
""
Bongprisen er økt til kr 100,- slik det er på de fleste radiobingoer rundt om.
– Den prisen hadde stått urørt i over 10 år, så nå måtte vi endre den, og folk aksepterer at det måtte en prisøkning til nå, sier Næset. 
Bongtrykking og det meste har økt i pris mye mer enn det siden den gang, ikke minst som følge av kursnedgangen på den norske krona, fordi bongene trykkes i Sverige.

Det nye spillet ble introdusert mens det er tre røvertall, og full røverpott på bingoen. Vi regner med det blir rift om bongene denne uka, så ikke drøy for lenge, sier Næset.

Det ble altså en større bong fra sist onsdag, fordi bongen har fått et femte spill, der du får lov å gamble litt med å ta sjansen på å vinne millioner.
 

Linker:
Radiobingo på facebook

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia