fbpx

Ny drømmehelg på Gausta

Radio Rjukan17. april 20212min
gaustatopp-kjoring (1)

Vinteren er definitivt ikke over på Gausta. Tidligere i uken kunne Gausta Skisenter melde om puddervarsel med ca 30 cm nysnø i løpet av 24 timer. Det kombinert med kalde dager gjør at forholdene mange steder er svært gode.
– Det er lite folk på Gausta nå, så om du er en pudderjeger på jakt etter uberørt terreng, bør du ta deg en tur! Her finnes et fjell- og skogsterreng i umiddelbar nærhet, skriver Gausta Skisenter på sin facebookside.
«Gaustatoppen er også et yndet fjell for frikjøring. Her kan du spare på kreftene ved å slippe å gå opp – ta Gaustabanen til toppen i stedet. På Gausta kan du gå fra fjelltopp til fjelltopp og cruise ned fjellsidene der det passer deg. Hvem kunne vel ikke tenkt seg et frikjøringseldorado i verdensklasse rett utenfor døren?» Heter det der.
Og Torgeir Urdal bekrefter overfor RA at det er gode forhold, takket være kalde netter.

– Løypa stikket om nå idag fordi snøforholden har forandret seg. Da jeg stakk løypa i februar var det lite snø på toppen av Langefonn og i Langefonn. Men nå har det blitt mye mer snø og mye mindre over kanter der jeg stakk først, forteller han.
– Jeg vil ikke at folk skal kjøre på stein og steinøyer, så jeg har borret opp og flyttet 30 stikk. De 30 buntet jeg sammen og dro ned etter meg i tau til portalen og fraktet opp med Gaustabanen, forteller Urdal.

Foto: Gausta Skisenter

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia