fbpx

Må frasi seg Torgbua

Radio Rjukan14. april 20153min
img_7511_f0fd

– Vi har etter nøye overveielse kommet fram til at flytteprosjektet blir for stort og for dyrt for oss, og vi må dessverre takke nei likevel, sier sekretær i Austbygde utviklingslag Hanne Lien.

– Nå er vi samling av kun damer i styret, er vi muligens ikke så praktiske av oss at vi innså hvor mye dugnadsarbeid, og hva det vil koste i penger og vedlikehold, så fant vi dessverre ut at vi må takke nei, og la ballen gå videre, sier Lien.
Nå må kommune navgjøre om de går videre på lista over interessenter til det arkitekttegnende spesielle bygget.

Istedet satser de på å få sving på fotballbanen i Røyskattlia, og bygg en ballbinge der. De har begynt med forprosjektering for en slik ballbinge, og takk kontakt med kulturkontoret om det.
– Det har flytta mange småbarnsfamilier til bygde de siste åra, og banen er blitt så tilgrodd og nettene har råtna, så vi tenkte det var på tide å ta tak ågfå banen opp å stå igjen, sier loien til Radio Rjukan.
– Ett av våre styremedlemmer, Silje Vaa fikk med seg Gunn Heidi Asland som rydda helre anen og skog rundt i samarbeid med teknisk.
– Men så tenkte vi det hadde vært artig å ha en ballbinge der, så nå søker vi sponsorer, tippemidler og kommunen, og søker om å få godkjent anlegget, sier Lien, som håper og tror at saken går sin gang, slik at en ballbinge kan starte opp i 2016, sier Lien.

.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia