fbpx

Lørdag er nisjebutikkens dag – 4 på Rjukan er med

Radio Rjukan27. november 20202min
nisjebutikkens dag

Lørdag 28. november er Nisjebutikkens dag, en del av en bevisstgjøringskampanje for uavhengige og unike butikker. Det er fire forretninger som deltar på Rjukan.
You & Me, Thorrud Fargehandel, Gullsmed K.e. Sando og Minas Kreative Hjørne er de fire lokale butikkene som i år er med i Nisjebutikkens Dag, lørdag 28. november. Nisjebutikkens dag er kommet til for å markere viktigheten av uavhengige butikker, og er alltid lørdagen etter Black Friday.

– Dette er en dag Minas Kreative Hjørne er med på for fjerde gang. I år er det 3 nisjebutikker til som skal være med på feiringen, forteller Mine Dahle Listaul.
– Dette er en superviktig nasjonal bevisstgjøringskampanje og vi er altså i år fire nisjebutikker på Rjukan som pynter opp butikkene våre og det hadde vært flott om det også ble bevisstgjort gjennom lokale media, sier Listaul. Hun skal feire dagens tort med materiell i butikken, og håper på stor julehandel.

Nisjebutikkens dag er ikke bare èn dag, men hver eneste dag året gjennom, står det å lese på kampanjens nettside.
Målet for vår bevisstgjøringskampanje er å rette oppmerksomheten mot den verdiskapingen de selvstendige, uavhengige og unike butikkene står for – med å fokusere på bevisstgjøring over tid! Derfor vil du som blir med på denne kampanjen allerede nå få digitale filer som du kan bruke, for å dele dette budskapet i dine kanaler for markedsføring – og her snakker vi sosiale medier. Selve festdagen og markeringen er lørdag 28. november. Du lærer hvilke skritt du må ta for å gjennomføre en vellykket kampanjeaktivitet i butikk, heter det på kampanjens nettside.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia