fbpx

Linnea Dale og Atle Pettersen sammen om julelåt

Radio Rjukan23. oktober 20203min
atle-og-linnea2

Det er første gangen de to artistene Atle Pettersen og Linnea Dale, begge fra Telemark synger sammen. Julesangen er skrevet av låtskriver og poet Trygve Skaug.
Nå kan du høre låta i rotasjon på Radio rjukan, der den sikkert kommer til å gå fram mot jul.

– Jeg tok kontakt med Trygve for å høre om han var interessert i å skrive et bidrag til skiva, noen han takket ja til. Vi drodlet litt rundt hva sangen kunne handle om og landet på at det var fint å si noe om savnet etter venner og familie når jula nærmer seg. Førjulstiden er jo ofte en stressende tid for mange, meg selv inkludert. Det er mye jobb, og man ser veldig frem til å komme seg hjem til jul for å være med de menneskene man bryr seg om, sier Atle Pettersen i en pressemelding fra musikkselskapet Universal .

– Ofte når man er i slike prosesser så går man jo gjerne noen runder frem og tilbake med endringer av tekst og melodi før man sitter på resultatet, men jeg falt pladask for den første skissen Trygve sendte, og tenkte at – dette er låta som skal fronte juleplata, sier Pettersen, som er oppvokst i Skien.

– Jeg hadde også en visjon om at jeg ville at dette skulle være en duett. Jeg har vært fan av Linnea lenge og elsker stemmen hennes. Så jeg tok kontakt og spurte om hun ville være med. Hun digget låta og har tilført den akkurat den varmen og nærheten en sånn julelåt trenger, sier Pettersen.

HØR «BARE NOEN FÅ DAGER TIL » HER 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia