fbpx

Klassekampen med nytt fra Lippestad?

Radio Rjukan29. januar 20152min
klassekampen-ill_d1dd

Den radikale dagsavisa har valgt å belyse de skyggefulle sidene av nedleggelsespropsessen mot Rjukan og Kragerø sykehus.
Etter det radio Rjukan kjenner til har avisa har hatt et team som både har snakket med Rjukan Sykehus Venner, ansatgte ved Rjuikan Sykehus og flere andre i den skandaløse nedleggelsesprosessen som både er full av løgn og fortielser, for ikke å snakke om at helseminister Bent Høie er forledet av informasjon har har fått via ledelsen i Sykehuset Telemark, uten at han selv har vært i kontakt med den andre siden av konflikten.

Avisa hovedvinkel er at FrPs lokallag har gått krtaftig mot sitt moderparti, etter at de farte med løgn i valgkampen, der de granterte for Rjukan sykehus.

– Jeg kan bekrefte at jeg og Jan Erik Fjellstad hadde besøk av avisen Klassekampen mandag, sier tidligere lokallagsleder i FrP Ronny Abrahamsen. 
– Dette har jeg fått vite fører til et 4 siders avis oppslag, som kommer i Klassekampen førstkommende lørdag

– Denne avisen blir å få kjøpt på Gyda Tveito Kiosk lørdag, der vi har sørget for at de har fått inn et ekstra opplag av avisam, sier Abrahamsen, som ellers ikke vil ta sjansen på å forvente hva oppslaget går ut på.
– Innholdet er det vel sikkert mange som lurer på, vet ikke helt hva jeg skal si men med på laget fikk vi Asle Syvertsen som har litt om korrespondansen med advokat Lippestad, Oddvar Øygarden, anestesilege Magnus Sjøberg og sykepleier Bjørg Kaasa fra Rjukan sykehus. Det ble også tatt et intervju med en pasient, etter det jeg vet, forteller Abrahamsen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia