fbpx

Klar for halv pris på Den Store Kinodagen?

Radio Rjukan28. oktober 20215min
kinosjef-robert-jenbergsen (2)

Kinosjef Robert Jenbergsen gleder seg alltid til Den Store Kinodagen, som innebærer kino fra morgen til kveld til halv billettpris.

– Det er alltid stas med Den store kinodagen, og denne lørdagen er det satt opp seks filmer, hvorav tre er førpremierer. Det er «Tre nøtter til Askepott», «Ekkliene – Velkommen til søppeldynga» og Venon – Let there be carnage», sier kinosjef Robert Jenbergsen.

– Men de som vil se Askepott-filmen må skynde seg for den er snart utsolgt, forteller kinosjefen.
– Det er nok lurt å kjøpe billett på forhånd, så man slipper å komme for åså å oppleve at det er utsolgt på en av forestillingene. Derfor anbefaler jeg at man kjøper billett på rjukankino.no på forhåpnd. Da går osså kioskavviklingen raskere, sier Jenbegsen.

Trailer Tre nøtter til Askepott

Han ser imidlertid at muligheten er der til å få med seg mer enn én film på lørdag.

– Det er jo kino til halv pris, og det blir både trekninger og litt moro underveis. Det er trekninger på setenummer, og allerede før den første filmen om Ekkliene så er det gratis boller og saft for de som kommer. Den er tillatt for alle, og er skikkelig god underholdning.

Trailer «Ekklene» (OBS! Traileren er med engelsk tale, men kommer med norsk tale på kino.)

God underholdning er virkelig også Disney-filmen «Ron i ustand» og «Petter Kanin hopper hjemmefra» som også er for de minste kinogjengerne.
– «Ron i ustand» er en skikkelig fin familiefilm som går rett inn i dagen med sosiale medier og roboter, for Ron er noe alle må ha, men så har han en produksjonsfeil som gjør at det blir en skikkelig fornøyelig historie. Disney av beste merke, mener Jenbergsen.

Trailer «Ron i ustand»

– «Petter Kanin hopper hjemmefra» er kinofilm nummer to om Petter Kanin, som er liveanimasjon med levende mennesker og god dataanimasjon, godt kjent fra barne-TV. Den er tillatt for alle, og har som de andre norsk tale.
– Det er faktisk bare sistefilmen på lørdag som ikke har norsk tale.

Trailer «Petter Kanin hopper hjemmefra»

– Jeg har satset på film som er åpent for et yngre publikum, fordi jeg utifra erfaring ser det er de som går mest på Den Store Kinodagen, sier Jenbergsen. Derfor har de to voksenfilmene som vises og så 12-års grense, og er tilgjengelig for litt yngre også. Det er førpremiere på «Venom – Let there be carnage» som er den andre Venom-filmen. Folk husker sikkert Tom Hardy, en av mine favorittskuespillere, i den første som hadde premiere i 2018.

Trailer «Venom – Let there be carnage»

Og i tillegg er det mulig å se filmen som ligger på kinotoppen på kino akkurat nå, katastrofefilmen «Nordsjøen». Også den har 12 års aldersgrense. Det er en herlig spenningsfilm som går knallgodt på kino nå, og den vises også på søndag, dersom du ikke kan på Den Store Kinodagen lørdag. Katastrofer er som kjent best på kino, sier Jenbegsen.

Også «Ron i ustand» går på søndag for de som ikke er hjemme i Tinn på lørdag.

Trailer «Nordsjøen»

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia