fbpx

Katastrofefilmens mester klar med nytt epos på kino

Radio Rjukan11. februar 20222min
moonfall2

Tradiosjonden tro lar Roland emmerich – katastrofefilmens mester USA gjennomgå i Moonfall.
Vi snakker neppe om facts, men vi snakker blockbuster-film med mye action og spenning. Muligens er det årets store katastrofe sci-fi film vi får fra regissøren av Independence day, The day After Tomorrow, 2012, Godzilla 10.000 B.C.
Han kan store katastrofer, Emmerich, ingen tvil om det. Så spørs det om hvor stor realismen er i det hele. Det er neppe noe Emmerich er opptatt av.

Ifølge eksperter kan det skje, men da må det være en svært stor meteor som treffer månen, og sannsynligheten er svært liten. Så du kan trygt «nyte» Moonfall på kino fra denne fredagen. Kjøp en stor boks popcorn og ta turen på kino!

I Roland Emmerichs nye film slår en mystisk kraft månen ut av sin bane rundt jorden og sender den på kollisjonskurs rett mot jorden. Med bare kort igjen til et dødelig sammenstøt og med en verden på randen av utslettelse, er NASA-sjef og tidligere astronaut Jo Fowler (Halle Berry) overbevist om at hun har nøkkelen til å redde oss alle – men bare én astronaut fra hennes fortid, Brian Harper (Patrick Wilson), og konspirasjonsteoretiker K.C. Houseman (John Bradley) tror henne.
Våre helter vil gjennomføre et umulig siste-grøft oppdrag i verdensrommet bare for å finne ut at vår måne ikke er hva vi tror den er.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia