fbpx

Kan vinne hyttepris

Radio Rjukan26. april 20193min
hytteinterior_a6c8

De har søkt etter sjø, fjord, fjell- og skogshytter med gjennomført, tradisjonsrik eller nyskapende bruk av tre som vil inspirere andre. Meningen er at hytteiere over det ganske land skal bli inspirert til å bruke treverk i oppussingen. Ane og Knut Mogen Ørnes er første av tolv finalister på lista, og kan stikke av med 50.000 kroner i førstepremie, dersom mange nok stemmer på dem, og fagjuryen også liker det de har gjort.

Du kan stemme her på Hyttebloggen fra 23.-29.april.

Ane og Knut Mogen Ørnes sitt utgangspunkt var å pusse opp familiehytta på Gaustablikk, men under demon­tering av den gamle hytta fant de ut at det var bedre å bygge på enn å pusse opp. Det stod tidligere to separate bygg på tomta, der den ene delen bestod av hovedhytte med gang, stue, kjøkken, soverom og to hemser, mens den andre delen bestod av gang, bad, bad­stue og et kontor. Nå er disse to delene bygget sammen til en stor hytte. Fagjuryens kommentarer til prosjektet er meget positiv. 
– Et veldig inspirerende hytteprosjekt, mener en samstemt jury.

– Som en av landets største trelastprodusenter ønsker vi å fremme god bruk av tre og ønsker gjennom Inspirasjonsprisen å premiere byggeprosjekter som er til inspirasjon for andre. I samarbeid med Hyttemagasinet deler vi ut Hytteprisen til hytter og fritidsboliger, skriver Bergene Holm i sin hytteblogg, der man også kan levere sin stemme innen 29. april. Man kan stemme bare én gang.
Det er sammen med Aftenposten Hyttemagasinet de igjen skal dele ut prispengene og kåre vinner av Hytteprisen. Inspirasjonsprisens fagjury har studert mange søknader, og er dem som har plukket ut 12 finalister.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia