fbpx

Innsamling på glatta

Radio Rjukan9. februar 20153min
rodefjerlionsinnsamling_e408

Den nasjonale innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær går hvert femte år, og i år var det innsamling til Stiftelsen Mitt valg, som driver forebyggende arbeid blant barn og unge når det gjelder å ta standpunkt mot vold, mobbing, rus og for gode og sunne alternativer.
Omalg 40.000 kroner ble resultatet før fintelling av en del kilo mynter og eventuelle gaver er den lokale innsamlingsledelsen fornøyde med.
– Vi er godt fornøyde, og takker et tredvetalls bøssebærere for innsatsen på holka. det rapporterees nemlig om livsfarlig glatte tun og oppganger rundt om i hele Tinn, sier Midtgarden.
– Det kom forslag fra noen bøssebærere om at vi heller burde hatt med sandsekker rundt og solgt, for det var heftig glatt så og si over alt, der noen ikke har vært dyrktige til å strø, sie rMidtgarden.
Han er imidlertid lei seg for at de ikke klarte å besøke alle.
– Syv av 32 roder på Rjukan, samt Miland fikk vi ikke gått, og vi vet at det nok er noen som har hatt penger klare, som er skuffet over at ingen kom på døra. Vi manglet rett og slett bøssebærere. Noen av de som sa de skulle komme ble forhindret, og da fikk vi underdekning, sier Midtgarden.

Det er forsatt mulig å bidra til aksjonen på følgende måter:
""

Mer om aksjonen og Stiftelsen Det er mitt valg
Lions i Norge

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia