fbpx

Hydromarsjen kompletterer vandringshelg

Radio Rjukan9. september 20164min
pilegrimsvandring20161_919f

For en vandringshelg, med noe for enhver smak, det blir denne midterste helga i september!
Det er nesten et krav at du tar beina fatt, med familie og hund. Oppfordringen er å komme seg ut på en høst-tur!

Hydromarsjen – for 36. gang
Søndag er det klart for den tradisjonsrike Hydromarsj, som går for 36. gang!
Det skjer i nydelig høstlig terreng, der hstfargene gjør det verdt å ta med både fotoapparatet og mobilen for å skaffe deg de flotteste hølstbilder.
Hydromarsjen som starter som valig på Frøystul. Det er ansatte i Hydro som har tatt over arrangøransvaret for denne høstturen.
– Vi har en kort løype på cirka 6 kilometer og en lang løype på cirka 12 kilometer. Begge løyper går i lett og fint turterreng. Så vi inviterer liten og stor til å bli med, oppfordrer Linda Gardsteig i arrangementskomiteen.

– Det kan være lurt med støvler eller vanntett fottøy da løypa noen steder går over myrer. De siste årene har det vært gratis å gå, så også i år.
– Denne høstdagen trekkes det også fine premier på startnummeret. Barnefamilier og nybegynnere blir tatt godt imot, men vi glemmer ikke de trofaste sliterne som har gått mange Hydromarsjer heller. Her blir det også premier til de som har gått 5, 10, 15, 20, 25 og 30 år, forteller Gardsteig.
Underveis selger frivillige vafler, kaffe og saft til inntekt for Rjukan Røde Kors.

Vandring fra Atrå kirke til Mæl kirke over åsen er et alternativ den søndagen. Det er lagt opp til tur med arrangementer underveis, men her må du regne med å bruke lenger tid.

Vil du bare på kort vandring, så anbefales det å ta turen på Tollev Salemann i Tessungdalen fredag kveld. En vandring som ender opp i marked og teater på Bakkhuslåvin. Lørdagen er forssytillingen utsolgt, men du kan fortsatt få med deg turen og markedet, selv om du ikke har billett til teateret.

En annen mulighet – eller la oss si i tillegg – er nattevandringen opp til Gaustatoppen lørdag kveld.
For du skal vel også opplevce Sivert Høyem i fri utfoldelse i måneskinn lørdag kveld?

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia