fbpx

Henrik Bjørdal er ny reiselivssjef

Radio Rjukan7. februar 20223min
Henrik Bjørdal

Da Hege Sætre Næss sa opp sin stilling som daglig leder i VisitRjukan før jul for å gå over i stillingen som markedssjef, lyste styret ut den ledige stillingen.

– Vi fikk mange gode søkere og hadde fire kandidater til intervju. Nå er vi glade for å meddele at Henrik Bjørdal fra Oslo har takket ja til stillingen som reiselivssjef og daglig leder for VisitRjukan AS, sier styreleder Knut Erik Jacobsen.

Henrik Bjørdal er opprinnelig fra Ålesund og har de 10 siste årene jobbet som salgsdirektør hos Radisson Hotel Group, hvor han har hatt ansvaret for ferie og fritidsmarkedet for alle hotellene i Skandinavia.

Han har tidligere jobbet i Estatia Resort hvor han tilbrakte mye tid på Norefjell og Geilo. Videre har han vært direktør hos Nor Hotels, et marked og salgssamarbeid mellom familieeide hoteller, med stor satsning på det internasjonale ferie- og fritidsmarkedet.

– Jeg har god erfaring og stort nettverk blant turoperatører og agenter i inn og utland. Videre har jeg erfaring med og liker å jobbe i organisasjoner med flere aktører som jobber mot samme mål, men også samtidig har forskjellig behov, sier Bjørdal som fattet interesse for jobben hos VisitRjukan med en gang han så utlysningen.

– Å selge og markedsføre en så spennende og unik destinasjon som har så mye å by på, ser jeg virkelig frem til. Det er gjort mye bra i VisitRjukan og det har stort potensial. Jeg vil gjerne være med å videreutvikle og styrke reiselivet i Tinn som en attraktiv bærekraftig helårsdestinasjon.

Henrik Bjørdal starter i jobben 2. mai og noe av det første han ønsker å gjøre er å besøke og bli kjent med medlemsbedriftene.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med både ansatte og medlemmer, se, lytte, diskutere og sammen finne gode løsninger, sier Bjørdal. Bjørdal kjenner godt til det Tinn har å by på, da han de siste sju årene har hatt fritidsleilighet på Gausta.

– Jeg føler jeg flyttet til Tinn for sju år siden da vi kjøpte en fritidsleilighet på Gausta som vi har brukt veldig mye hele året, og nå kommer jeg til å tilbringe enda mer tid i Tinn fremover, avslutter påtroppende reiselivssjef.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia