fbpx

Gjør klar for Mission Impossible 7 – årets storfilm!

Radio Rjukan12. juli 20233min
mission-impossible7

Onsdag har Tom Cruise verdenspremiere på det syvende kapittelet i Mission: Impossible-serien, og det skjer med spektakulære scener fra Vestlandet! For det er Tom Cruise som har overtatt M:I-stafettpinnn med sitt spesielt utvalgte team med filmfolk, med sin etterhvert faste regissør Christopher «McQ» McQuarrie som hovedsamarbeidspartner når vi får «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» på kino, og der part 2 kommer neste sommer.

Filmserien som startet med Brian De Palmas «Mission: Impossible» i 1996 har blitt en blockbusterserie, først og fremst takket være Tom og hans samarbeidspartnere. Tom Cruise er iferd med å bli en levende legende som en som tar kinoformatet på høyeste alvor, og en som utfører de verste stuntene selv. Og de som fronter filmen er skutt på location i Åndalsnes og Hellesylt.

Riktignok skal dette se ut som om det skjer i Østerrike, noe mange vil bli skuffet over, fra denne filmen som har hentet midler fra den norske insentivordningen.

Ethan Hunt (Tom Cruise) og hans IMF-team må jakte på et farlig våpen før det faller i feil hender. Våpenet? Det er A.I. kunstig intelligens. Ja, og husk nå at denne filmen egentlig var påtenkt lenge før koronapandemien, og at A.i.-bølgen vi har opplevd det siste året faktisk her ble tatt på forskudd.

Kritikerne triller nå seksere over en lav sko, og etter førpremierer har filmen 8,4 på imdb, og 98% på rottentomatoes, noe som faktisk er like bra og bedre enn Tom Cruises giganthit «Top Gun: Maverick». Ifølge anmelderne inneholder denne filmen noen heseblesende actionscener, og fantastiske stunts, i en film som det allerede går gjetord om.

I filmen møter du foruten Tom Cryise, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg og Henry Czerny som alle returnerer i action-franchisen, mens Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Pom Klementieff og Cary Elwes er nye tilskudd på rollelisten.

Den siste traileren:

Ny Behind-the-scenes-video:

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia