fbpx

Fikk overskuddet tilbake og ble supporter av næringsrik energidrikk

Radio Rjukan23. april 20174min
audirene_3c34

""Mange forbinder energidrikk med sur og sukkerholdige saker du kjøper dyrt i butikken.
Men det finne alternativer som virkelig er næringsdrikker.

Tirsdag klokka 18 vil Aud Irene Kittelsen fra Rauland ha med fortelle om sine erfaringer med et vitamin- og mineraltilskudd som har hjulpet henne med å finne tilbake til overskuddet i hverdagen med helse og trening.

– Jeg og en venninne tar turen bortover til Rjukan på tirsdag for å fortelle litt om min erfaring med vitamin og mineraltilskuddet som jeg har brukt siden august 2015, sier Kittelsen til Radio Rjukan.

Kittelsen har i mange år vært kroppsøvingslærer ved Rjukan videregående skole, og har vært sentralt engasjert i en rekke idrettsarrangementer, ikke minst i TelemarkHelten, der hun også har vært deltidsansatt via Vinje kommune.

Det dreier seg om næringsdrikken FitLine som lover å gi overskudd, bedre søvn, og mer effekt av trening i tillegg til et sterkere bedre immunforsvar.

Hun forteller at hun i denn eprosessen har lært om større bevissthet omkring bruk av salt i maten, og opplevd å blir ""flere kilo lettere og, da bukser som ikke strammet livet.
– Treninga går lettere og opplever å ha bedre utbytte av treningsøktene. Mer overskudd i hverdagen. Nå 3 måneder senere kan jeg helt klart si at jeg har fått en livsstilsendring.

– Dette er noe for alle, store og små, spreke og mindre spreke, i det hele alle som vil ta vare på helsa og alle cellene i kroppen. Om du tenker at jeg har nok av overskudd, sover godt og har et godt immunforsvar så tenker du akkurat likt som jeg gjorde.
Heldigvis så begynte jeg å drikke næringsdrikkene allikevel, de har virkelig gjort hele familien godt.

– Det hadde vært veldig kjekt om du har muligheter til å sette av timen mellom 18 og 19 på tirsdag og stikke innom for å høre hva jeg har å fortelle og for å smake på næringsdrikkene, inviterer Kittelsen.

Ta gjerne med deg andre du vet setter pris på helsa si.

– Har du ikke anledning men allikevel lyst til å høre om produktene og min erfaring, ja så gi meg et vink så ringer jeg deg når det passer, sier Kittelsen.

Linker:
Facebookeventet ikveld 
Facebooksidan Helsa og Livet

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia