fbpx

Espens sportsbok lanseres

Radio Rjukan4. mars 20166min
hjemogsnukjereringa_c9ce

Boka "Hjem og snu kjerringa" med sportsanekdoter er Aatrå- og Rjukan-gutten Espen Selmer Torgersens første egne bok, etter at han har fått publisert noveller i to novellesanlinger som vi tidligere har omtalt her på Radio Rjukan.
""Boka har lansering på lørdag, og mandag 7. mars er utgivelsesdag. Opprinnelig skulle Espen signere boka  selv på onsdag 9. mars, men nå er datoen utsatt.
Espen dukker opp en dag seinere i mars på Rjukan for å signere boka hos Rjukan Libris, noe han gleder seg til.
Men før det har oppmerksomheten allerede vært stor.
– Det er stor interesse, forteller Espen, som ble spurt om stille opp på TV2 Sportskanalens "Camp Kollen" under VM i Skiskyting, på Søndagsåpent sist søndag og i Nitimen nå på lørdag som kommer.

Boka kommer ut på forfatter Tiger Gartés (bildet til høyre) eget forlag Tigerforlaget.
Tiger Garté har backet Espen kraftig i prosessen med bokdebuten.

– Jeg møtte Tiger først da jeg var med på Forfatterfight for noen år tilbake. Deretter har vi holdt kontakten og underveis har vi drøftet forskjellige konsepter. Så var det til slutt Tigerforlaget som spurte om jeg ville lage en bok som tok for seg de morsomste sitatene fra norsk idrett. Så jobbet vi sammen frem et konsept som ble litt mer innholdsrikt enn bare sitater og vi har fått med oss Scanpix som har forskynt oss med sine morsomste og beste bilder fra norsk idrett, forteller Espen til Radio Rjukan.

Lanseringen av boken skjer på lørdag på Café Amsterdam i Oslo sentrum. Der kommer blant annet den ikke ukjente og ukontroversielle sportskommentator Ivar Hoff, som både blir intervjuet i boken og som har bidratt med noen av de virkelige store perlene av sitater fra norsk fotball.

– Så er det slik at det er mandag 7. mars som er den offisielle dagen hvor boken er i salg i butikkene. I Tinn har Atrå Handelslag og Rjukan Libris tatt inn boken, så der bør den være å få tak i fra mandag av, forteller Espen Selmer-Torgersen.

""– I tillegg kommer jeg selv opp til Atrå og Rjukan på onsdag 9. mars. Da har jeg også med meg en bunke med bøker i bilen for salg. Jeg jobber fortsatt med å få på plass detaljene for når og hvor jeg er til hvilken tid, men det kommer til å spres via facebook etc. For de som da har lyst til å hilse på og kanskje kjøpe boken så skal nok det ordne seg. Og om all teknikk står den gode bi, så skal også min portable bankterminal fungere da, sier Torgersen, som har lokal mediabakgrunn fra Radio Rjukan og RA, før han jobbet som redaktør i Familien og seinere i fagpresse.

""Førsteopplaget er på 2.500 bøker, noe Espen håper skal ryke unna.
– Det blir jo spennende å se hvordan salget av boken går – det er jo et stykke fra omtale og oppmerksomhet til faktisk salg. Men, det bør være en bok som kan gi glede til mange, både de som er glødende opptatt av sport, og de som bare er på jakt etter en god latter, mener Espen.

""

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia