fbpx

Det blir stort loppemarked likevel

Radio Rjukan24. august 20184min
loppemarked_6f41

– Vi var forberedt på at det ville bli mindre i år, og vurderte jo å avlyse på grunn av flyttinga. det gjorde vi heldigvis ikke, for det har strømmet på med fine ting, sier Magne Langeland i Rjukan Lions Club.
Innsamlinga har vært over bare 8 dager, fra onsdag i forrige uke til denne fredagen, før det braker løs i helga.

– Den frykten var helt ubegrunna. Det er nesten utrulig, men det viser seg at folk enten har spart opp eller har mer enn de trenger uansett. Her har det strømmet på, og vi har åpent fram til klokka 18 på fredag, sier Langeland.
– Men nmøbler må vi stoppe å ta inn, for vi har ikke plass.
Ned mindre det er veldig fine møbler må vi nå si nei, sier Langeland.

– Vi har fått inn flotte møbelsett, så trenger du en spisestue til en latterlig lav pris, så er dette stedet. Men drøy ikke for lenge på lørdag, sier Langeland, som forteller at de har besluttet å selge noe av det på såkslt stille auksjon.
– Vi dropper vanlig auksjon i år, blant annet fordi vi ikke veit hva vi får inn de siste dagene, men det blir stille auksjon fram til budsfristen klokka 16 på lørdag. Det innebærer at man kan by i bok fram til budslutt, sier Langeland, som tror det blir hektisk på lørdag og søndag.
– Vi er ganske mange som bidrar både i salg og kiosk, men hvis noen melder seg til å hjelpe til, så får de bare ta kontakt, sier Langeland. I år får de leie Røde Korshuset, slik at det også er toaletter i en ellers stri arrangementshelg.
– Og noe vi får inn har vi aldri sett eller hørt om før! Her er det noe for enhver smak, skal jeg si deg, ler Langeland.

– Nå håper jeg bare at folk kommer og hjelper oss å bli kvitt det igjen, slik at vi får inntekter til gode formål, sier langeland. Han garanterer at alt går ut igjen til gode formål, særlig rettet overfor barn, unge og eldre i Tinn.
– I Lions er det ikke så mye som én krone som går til administrasjon. Når medlemmer gjør noe sosialt, så blar de opp av egen lomme, sier Langeland, som har vært med omtrent siden avdelingen på Rjukan ble startet i 1971.
Lions Rjukan er en av 400 Lions-klubber i Norge, i det som er verdens største uegennytte humanitære organisasjon med over 1,4 millioner medlemmer i 220 land.  Ifjor fikk Lions loppemarked inn 150.000 kroner som går inn på konto for gode formål.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia