fbpx

Mildvær hele døgnet

Kyrre Dahl21. februar 20212min
gaustasno-loyper

Vi går fra sprengkulde til usedvanlig mildt for februar. Neste uke vil de høyeste temperaturene ligge på varmegrader hele døgnet.

Den det er ventet maksimumstemperaturer på mellom 6 og 8 plussgrader hver dag i neste uke. Det er omtrent det samme vi kan oppleve på en kald dag i juli.

På nattestid kan temperaturene gå ned på minus-siden igjen, så vær forberedt på at snøen som tiner blir til is igjen på morgenkvisten. Fra onsdag og fremover vil det bare bli plussgrader døgnet rundt, ifølge yr.no.  Etter det blir det en blanding av overskyet og litt mindre skyet.

Det blir litt nedbør de første tre dagene og det er uklart om det kommer som sludd eller regn, så nok en gang vær forberedt på glatte veier i morgentimene. Det er snakk om 2 til 4 mm, som på ingen måte kan kalles mye.

Også i høyden blir det plussgrader, i hvert fall på dagtid. På Skinnarbu vil temperaturen på ettermiddagen ligge på mellom 1 og 5 plussgrader, men her vil det bli minusgrader på nattestid, så snøen blir nok ikke borte ennå.

Du må opp på toppen av Gaustatoppen for å være sikker på minusgrader i vinterferien, men det er bare snakk om noen få minusgrader, som må sies å være mildt for årstiden. Det blir neppe snøfritt som på bildet over, som er tatt på sommeren.

Kyrre Dahl

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia