fbpx

Brad Pitt får skryt i ny hovedrolle

Radio Rjukan23. september 20192min
adastra_a6ba


 

 Dagsavisens anmelder Espen Svenningsen Rambøl mener at "Brad Pitt gjør en av sine beste rolleprestasjoner i en sterk og imponerende romreise", mens det anerkjente filmnettstedet Indiewire kaller filmen "An Interstellar Masterpiece", Time skriver filmen er svært vakker, "gorgeous". Engelske Empire gir filmen maks uttelling i stjerner, og mener film en rett og slett gjør dem bortskjemt. Anmeldere trekker fram mesterverk som både Gravity og Interstellar når de skriver om filmen som har verdenspremiere både i USA og Norge nå, deriblant på Rjukan kino. Ellers bekles rollelista bl.a. av Donald Sutherland, Tommy Lee Jones og Ruth Negga.

Miljø og romfart
Regissøren James Gray har tidligere begått sterke filmer som "The Yards", "We own the night" og sist "The Lost City of Z", men har ifølge anmelderne gjort sin beste film hittil med ad Astra, som handler om astronauten Roy McBride som reiser gjennom solsystemet til det ytre rom for å finne sin savnede far og løse et mysterium som truer vår planets overlevelse. 
Vi er i nær fremtid, der vår hovedperson jorden opplever å bli truffet av elektriske bølger. Faren hans Clifford McBride har forsvunnet på sin siste romferd, der hensikten har vært å finne kunstig liv i universet. Hans reise vil avsløre hemmeligheter som utfordrer naturen til menneskets eksistens og vår plass i det store kosmos.

Filmen er satt opp første gang mandag og så fredag.
Trailer Ad Astra

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia