Lions Loppemarked i Ballonghallen på Granli er nesten over, og det gjenstår bare tre timers restesalg denne mandagskvelden.

– Dette har vært en knallsukess, selv om været har vært i beste laget. Vi hadde nok solgt mer i litt ruskete vær, men vi har solgt utrolig bra, og er veldig fornøyde. Men vi har igjen mer enn vi har hatt før fordi vi har fått så mye, er oppsummeringen fra helgas Loppemarked i Lions-regi.

– Det er helt klart at loppemarkedet har vært savnet, men det har samtidig vært så godt vær at mange nok har utnyttet den muligheten også, sier president i Rjukan Lions Club Thor Einar Holmgard.

– Det blir en fryd å dele ut pengene til gode formål når vi kommer så langt, men først skal vi avvikle tidenes jubileumsloppis. Klubben feirer sitt 50-årsjulileum i år, og det har vi tenkt å feire med å tilby varer utrolig billig før kvelden er omme. Vårt mål i jubileumsåret er at minst mulig skal gå i søpla, og da håper vi jo at det dukker opp ekstra mange på restesalget, sier Holmgard.

Rjukan og Tinn Røde Kors Omsorg sto for kafeen disse dagene. Overskudd som også lokalsamfunnet seinere vil nyte gått av.

– Vi har faktisk utrolig mye igjen, og spesielt har vi fine møbler, svært mye fine lamper og pyntegjenstander, masse vis av knallgod film og mye leker igjen.

– Det er også mulig at noen har tatt med litt de ikke rakk å ta med i innleveringstida, som en ekstra liten gulrot. Vi får se om det ikke blir ekstra billig på slutten også i år, sier en hemmelighetsfull Thor Einar Holmgard, som takker alle som har bidratt underveis med å lever lopper, kjøpe ting, og ikke minst hjulpet til underveis med å rigge til loppemarkedet.

– Nå er det mandagens restesalg som avgjør rekorden. Det er mulig det ikke blir rekord likevel, men vi håper jo på det. Det har vært moro å dra igang med loppis igjen etter tre års pause, og nå ønsker vi å gi tilbake både med spesialtilbud og selvfølgelig til gode formål, sier Holmgard.